Cum sa iti inciti partenerul

Cum sa iti inciti partenerul

2013-06-29

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

De ce este nevoie sa ii deschizi apetitul pentru dragoste unui barbat? Sau mai bine, de ce anume este nevoie sa iti seduci barbatul intr-o maniera de bun gust?

Aceste intrebari au bantuit femeile de secole. La urma urmei, femeile sun prinse intr-un punct greu cand vine vorba de sexualitatea lor. Pe de-o parte, femeile sunt incredibil de sexuale, unele chiar mai potente sexual decat barbatii si au dorinte si nevoi puternice care trebuie indeplinite, nevoi care pot fi satisfacute ca la carte doar prin seducerea partenerului.

Pe de alta parte, femeile sunt invatate de la o varsta frageda ca numai fetele rele urmeaza aceste indemnuri si de fapt isi urmaresc sexualitatea intr-un mod clar si direct. Este incredibil de nefericit, dar femeile sunt invatate ca seducerea agresiva a unui barbat le fac sa para usuratice.

Cuprinse intre doua impulsuri competitive, cel biologic si cel social, femeile simt ca au nevoie sa invete cum sa isi seduca barbatul intr-un mod care se aliniaza cu perceptia publica pe care s-au chinuit mult timp sa o cultive.

Ar trebui sa fie o problema?

Este usor de argumentat ca femeile ar trebui sa fie libere sa isi urmareasca sexualitatea cat de mult vor. Este usor sa simta ca sexualitatea peste masura a femeii este o povara.

Si aceste argumente sunt complet corecte. Femeile nu ar trebui sa fie judecate dupa sexualitate, ele nu ar trebui sa se simta ca intr-un conflict de fiecare data cand vor sa isi ademeneasca barbatul. Insa, dupa modul in care sexualitatea feminina a fost suprimata, aceasta poate fi vazuta ca un factor negativ in societate.

Nici unul din aceste argumente nu sunt deosebit de utile. Nici una din aceste declaratii ipotetice nu schimba faptul ca femeile se simt ca intr-un conflict cu privire la obligatiile lor sexuale si sociale. In timp ce ne pot ghida spre a crea un viitor mai sanatos, ele nu ofera o multime de raspunsuri pentru prezent.

Daca te simti in conflict cu privire la sexualitatea ta, atunci va trebui sa accepti faptul ca acest conflict este integrat in tine. Nu pleaca nicaieri. Acesta nu are de gand sa dispara.

“Fii buna la exterior si rea in interior, fara vinovatie si rusine.”

Echilibreaza tensiunea

Daca chiar vrei sa iti provoci partenerul fara a-ti fi afectata imaginea sociala, atunci nu vei incerca sa te lupti cu conflictul intern dintre impulsurile biologice si cele sociale. In loc de asta, le vei echilibra.

Barbatii sunt incredibil de fascinate de o femeie care este plina de bun gust in exterior si foarte obraznica in interior. Barbatii iubesc femeile care pot intruchipa ambele parti ale acestui conflict, care se pot comporta corect in public si complet liber in particular. Vezi tu, acest conflict nu trebuie sa deterioreze apetitul sexual. Se poate multiplica, de fapt.

Sunt barbatii mai atrasi de o femeie care isi poate proiecta sexualitatea tot timpul? Unor barbatilor chiar le plac foarte mult femeile care dau peste cap asteptarile societatii si primesc ceea ce vor, de la cine vor, cand o vor. Atata timp cat au fost relativ responsabile de actiunile lor, aceste femei nu ar trebui sa fie niciodata judecate pentru ca si-au urmat impulsurile.

Dar daca ai citit atat de departe acest articol, atunci as pune pariu pe un pumn de marunti ca nu esti una din acele femei. Pun pariu ca simti conflictul. Poti incerca sa iesi si sa fii femeia aia plina de stima de sine, foarte sexuala, foarte agresiva, dar facand asta, probabil nu te vei simti extraordinar si nu iti va face prea mult bine nici tie, nici barbatului tau.

Deci foloseste-o. Fii buna la exterior si rea in interior, fara vinovatie si rusine.

Si ghici ce? Nu numai ca jucandu-te cu acest conflict iti vei incita partenerul, dar va fi la fel de incitant si pentru tine.

Adauga un comentariu la "Cum sa iti inciti partenerul"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating