Cum sa iti gasesti jumatatea

Cum sa iti gasesti jumatatea

2013-06-06

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Eu nu cred ca exista doar o persoana pe planeta care este potrivita pentru tine. Daca acest lucru este adevarat, sansele sa iti gasesti jumatatea nu sunt foarte mari, iar daca gandesti astfel, nu vei mai incerca sa faci lucrurile sa functioneze cu partenerul actual care poate este persoana potrivita pentru tine. Casatoria este un lucru foarte important iar daca vrei sa iei lucrurile in serios si sa te casatoresti, asta inseama ca mariajul tau este binecuvantat. Asta nu inseama ca va fi o casatorie fericita fara efort.

Exista situatii in care doi oameni, atunci cand se cunosc, simt ca sunt sortiti sa fie impreuna, ca formeaza un intreg, insa asta nu se intampla foarte des. Dar ce inseamna jumatate? Sufletul meu asteapta un barbat cu anumite calitati, fie pentru ca eu nu le am, fie pentru ca am foarte mare nevoie sa le gasesc in altcineva. Astept acele calitati precum afectiune, devotament, atentie, intelegere, etc. Atunci cand intalnesc pe cineva, sper ca voi gasi aceste calitati si ca el/ea este jumatatea mea. In unele situatii, iti dai seama ca nu este acela cazul. Nu gasesti aceste calitati la un barbat si iti spui: “Nu, aceasta nu este jumatatea mea, aceasta este o greseala.”

De fapt, insemnatatea unei jumatati este diferita. Oamenii care se iubesc nu erau jumatatile celuilalt chiar la inceput. Ei devin jumatate mai tarziu. Motivul pentru care se intampla acest lucru este faptul ca iubirea nu tine doar de sentimente ci si de foarte mult efort si lucru in echipa. Concluzia este nu ca exista cineva pe planeta care este jumatatea mea, ci ca aproape oricine poate deveni asta  si ca totul depinde de eforturile mele sa ating acest tel.

Este foarte important sa decizi inainte de casatorie ca vei trai toata viata cu aceasta persoana si ca esti responsabila pentru aceasta persoana pentru eternitate si in fata lui Dumnezeu. Nu trebuie sa regretam ca unele lucruri din viata noastra se intampla asa si nu altfel. Am intalnit multe cupluri care s-au iubit la inceput si apoi totul s-a destramat, ajungand sa divorteze. Dar, de asemenea am intalnit cupluri care au reusit sa convietuiasca fara acea iubire puternica dar au creat o familie trainica si frumoasa. Dar acest lucru poate s-a intamplat si pentru ca s-au intalnit in jurul varstei de 50 de ani. Iubirea i-a cuprins incet desi nu totul a mers ca pe roate la inceputul relatiei. Exista multe situatii de acest gen. Iubirea este asemeni unei mici biserici. In biserica sunt multe categorii de oameni care par ca nu au nimic in comun. Au o educatie, vieti si gusturi diferite. Dar sunt adusi impreuna de catre Dumnezeu. Asa este si familia.

Bineinteles, nu este usor sa ai o familie frumoasa. Trebuie sa va ganditi foarte bine inainte sa va casatoriti. Atunci cand o faceti insa, ar trebui sa fiti sigure ca persoana cu care sunteti este jumatatea dumneavoastra si veti face totul ca sa ramana asa. La inceput nu va fi usor. Va va fi greu probabil. Pentru toti este asa, dar in timp, rabdarea dumneavoastra va fi recompensata.

Casatoria dumneavoastra va fi una fericita.

Adauga un comentariu la "Cum sa iti gasesti jumatatea"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating