Cum sa iti dai seama daca e un tip de treaba

Cum sa iti dai seama daca e un tip de treaba

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In sfarsit poti sa incetezi cu presupunerile si dubiile! Afla daca barbatul pe care ai pus ochii este un tip de treaba citind urmatorele caracteristici ale barbatilor buni de pastrat.

1. E politicos cu ospatarii

Oricine poate sa faca o impresie buna la prima intalnire, dar mai devreme sau mai tarziu adevarata lor natura iese la iveala. Asa ca, pentru a depista punctele slabe ascunse atent, trebuie sa fii atenta la detalii. Spre exemplu, analizeaza-i comportamentul fata de ospatari. Se comporta politicos si cu atentie sau e expeditiv si flegmatic. El uita ca tu esti atenta la felul in care se comporta cu ceilalti deoarece este prea ocupat sa te farmece pe tine. Fii atenta.

2. Te ajuta sa aduni masa

Pregateste cina pentru el si vezi daca se ofera sa te ajute cand ati terminat de mancat, sa aduni masa, sa speli vasele. Daca nu se ofera, fa o remarca subtila in legatura cu asta si vezi raspunsul sau. Nimeni nu vrea un partener cu o mentalitate de moda veche.

3. E interest de cariera ta

O alta metoda rapida de a-i verifica valoarea este sa il rogi sa te ajute cu un proiect legat de munca. Femeile care sunt intr-o relatie cu cineva care le sprijina eforturile in cariera, sunt mai fericite si mai implinite.

4. Nu ii este frica sa foloseasca cuvantul ‘noi’

Orice barbat care foloseste cuvantul ‘noi’ intr-o conversatie isi face planuri de viitor cu tine. Asta denota ca nu este alaturi de tine doar pentru cateva clipe de placere si distractie.

5. Se intelege bine cu mama sa

Un barbat grozav o sa tina mereu pe un piedestal cele mai importante femei din viata sa. Prin urmare, daca omul cu care te intalnesti tu acum este in relatii apropiate cu mama sa, trebuie sa fie ‘de pastrat’.

6. Lauda de sine subtila

Desigur, toata lumea se lauda putin la prima intalnire. Dar daca el o face constant si strident, fugi cat mai poti. Nu este nimic rau cu un barbat care are incredere in puterile sale, dar in acelasi timp, un barbat de acest gen stie ca nu e nevoie sa se bata cu pumnul in piept ca sa demonstreze asta.

7. Nu apare in cosmarurile tale

Instinctul si subconstientul tau sunt agenti demni de luat in considerare. Daca in general simti ca ceva nu este in regula cu el, mai ales cand sunteti unul langa celalalt, e foarte posibil sa ai dreptate. De asemenea, pare infantil, dar este important sa iti iei in seama visurile negative cu el. Daca apare intr-un moment neprielnic si iti transforma visul in cosmar, e posibil ca inconstientul tau sa iti strige sa fugi cat mai poti.

8. Este putin agitat si timid

Daca la prima intalnire iti da o senzatie ca este tensionat, agitat si timid, sa nu interpretezi acest comportament ca fiind un semn ca ascunde ceva. De cele mai multe ori, barbatii buni de nimic sunt aceia care sunt extrem de relaxati si zambesc cu usurinta si degajare la prima intalnire. De ce? Pentru ca sunt obisnuiti sa faca o impresie buna. Un tip timid si agitat este in general un tip care isi doreste sa te impresioneze, dar care este intimidat de prezenta ta, care il rapune. Acorda-i timp.

9. Detine un animal de companie

Daca adora animalele, si nu doar cainii mari si rai, poti linistita sa il consideri ca fiind ‘bun de pastrat’. De ce? Pentru ca orice barbat care iubeste ghemuletele micute de blana si animalele firave are o natura sensibila si inocenta.

10. Merge la sala

Nu vorbim despre barbatii obsedati de mersul la sala incat isi doresc sa ajunga cu o musculatura de halterofili. Barbatii care merg la sala de pe la 30 de ani demonstreaza ca isi doresc sa depuna efort sa ramana atractivi pentru tine si pentru viitor.

Adauga un comentariu la "Cum sa iti dai seama daca e un tip de treaba"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating