Cum sa gasesti barbatul visurilor

Cum sa gasesti barbatul visurilor

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Fiecare femeie viseaza sa gaseasca barbatul perfect, dar probleme apar atunci cand vrea sa transforme visul in realitate. Nu exista o metoda perfecta care sa va garanteze ca il veti gasi, dar exista cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a va imbunatati sansele. Cititi in continuare pentru a afla ce puteti face pentru a gasi barbatul visurilor.

1. Auto-cunoasterea

Descoperiti care va sunt adevaratele nevoi si diferentiati-le de asteptarile celorlalti. Fiti sincera cu dumneavoastra in privinta defectelor dumneavoastra; trebuie sa intalniti pe cineva care vede defectele dumneavoastra ca pe unele minore si care va apreciaza punctele forte. Uneori defectele si calitatile sunt unele si aceleasi. O persoana determinata poate fi descrisa drept incapatanata de catre cineva care nu o place. Incercati sa intoarceti fiecare critica pe care o primiti pe toate partile, vedeti partea pozitiva si intrebati-va daca este adevarat.

2. Nu va asteptati sa gasiti perfectiunea

Recunoasteti, nu sunteti perfecta. Nimeni nu este. Daca sunteti in cautarea unui barbat perfect 100%, nu o sa il gasiti niciodata. Asa ca iertati acele mici greseli sau obiceiuri enervante care chiar nu conteaza, si sperati ca poate si el va trece cu vederea imperfectiunile dumneavoastra. Dati-va seama peste care obiceiuri enervante nu puteti trece si fiti deschisa atat in privinta acestora, cat si in a celora carora nu le acordati prea multa importanta. Daca nu puteti suporta un uituc atunci e posibil sa va straduiti mult mai mult sa gasiti pe cineva care nu uita niciodata de o aniversare sau de un comision.

3. Fiti persona cu care vreti sa va casatoriti

De ce gen de persoana sunteti atrasa? Ce trasaturi trebuie sa aiba? Daca vreti sa atrageti genul de  persoana pe care il placeti, trebuie sa aveti si dumneavoastra aceleasi calitati. De asemenea, cautati trasaturi complementare- daca esti casnica, ai putea fi mai fericita cu un barbat care nu intervine in bucatarie dar care nu se plange niciodata cand vine vorba sa tunda gazonul sau sa curete canalizarea.

4. Fiti  activa

Gasiti un  hobby sau doua. Indiferent ca va place sportul, pictura, folosirea unui instrument muzical sau sa iesiti in cluburi noaptea, daca va inconjurati de oameni care va impartasesc interesele va veti imbunatati sansele de a va cunoaste barbatul visurilor in timp ce va distrati. Nu credeti ca aveti hobby-uri? Incercati ceva creativ, ati putea avea unele talente neasteptate si sa realizati ca este chiar distractiv.

5. O prima impresie buna este foarte importanta

Nu trebuie sa fiti persoana cea mai la moda, dar trebuie sa va mentineti un aspect curat si ingrijit sau sa cautati pe cineva la fel de casual. De asemenea, fiti prietenoasa. Fiti cea care initiaza o conversatie. Zambiti tuturor. Daca va place sa fiti ascultata, gasiti un barbat timid caruia ii place sa asculte.

6. Modul in care va imbracati este foarte important in ceea ce priveste prima impresie

Modul in care va imbracati poate cu adevarat sa determine genul de barbati pe care ii atrageti. Daca va imbracati intr-un mod care nu iese dintr-o anumita zona de comfort, probabil veti atrage un tip dragut si care este pregatit sa se dedice unei relatii. Daca va imbracati in ceva ce nu se incadreaza in zona dumneavoastra de comfort, puteti parea timida si agitata. Daca va imbracati in ceva ce se incadreaza intr-o subcultura precum Gotic, medieval sau orice altceva, probabil veti atrage pe cineva care se incadreaza in aceeasi subcultura dar nu si barbatii comuni.

7. Intelegeti ce este co-dependenta

Exista multe carti bune si articole despre co-dependenta. O relatie co-dependenta scoate la iveala ceea ce este mai rau in ambii parteneri si distruge vieti. Daca ati crescut intr-un mediu co-dependent, cautati un consilier si invatati despre metode prin care puteti depasi obiceiurile co-dependente inainte de a deveni serioasa in ceea ce priveste orice relatie romantica. Mai bine nu va grabiti decat sa indurati abuzuri emotionale si poate chiar fizice din cauza codependentei.

8. Fiti sincere

Nu incercati sa fiti cineva cine nu sunteti sau veti fi aleasa sa jucati un rol micut care nu implica tot ceea ce sunteti. Daca de obicei va imbracati casual insa va imbracati la noua ace cand va intalniti, creati asteptarea din partea partenerului de a va imbracata elegant in mod constant. Daca va prefaceti ca nu va plac cartile si va cuplati cu el, s-ar putea sa va petreceti tot restul vietii certandu-va de ficare data cand vreti sa comandati un volum de pe Amazon.

Sfaturi

Fiti  rabdatoare si nu cedati! El se afla undeva acolo!

Adauga un comentariu la "Cum sa gasesti barbatul visurilor"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating