Cum sa flirtezi cu barbatii, online

Cum sa flirtezi cu barbatii, online

2013-06-18

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Flirtul online poate sa fie foarte, foarte dificil. Internetul inca este un mediu care implica comunicarea prin text, iar natura plata si putin expresiva a textului face dificila angajarea intr-un flirt usor, cu dublu sens si jucaus.  Un flirt reusit se bazeaza pe joaca cu sensurile din spatele cuvintelor, iar transmitand un inteles anume printr-un text plat si fara expresivitate face ca flirtul online sa para imposibil.

Bineinteles, flirtul online nu este chiar imposibil. De fapt, flirtul online nu trebuie sa fie neaparat foarte dificil. Atata timp cat tii cont de anumite aspecte, nu o sa ai nicio problema sa-i demonstrezi unui tip ca in spatele mesajelor ce le primeste de la tine, se afla de fapt, o lume intreaga de subintelesuri.

Gramatica este importanta.

Cum ii arati ca flirtezi, cand vorbesti cu un barbat, in persoana? De cele mai multe ori, iti schimbi tonul vocii si cadentarea propozitiilor. Cu alte cuvinte, cand incepi sa flirtezi verbal cu un tip, aluneci intr-un mod alternativ de vorbire, unul care e in mod evident si demonstrabil diferit de felul in care vorbesti tu in mod normal.

Cand flirtezi online, poti sa folosesti un mod alternativ de scriere. Trebuie sa scrii putin diferit fata de cum faci in mod normal, pe subiecte generale. Daca transmiti mesajul intr-un mod direct, concis si la subiect, un barbat ar putea interpreta ceea ce spui la fel de serios si abrupt. Dar daca schimbi cadenta propozitiilor si tonul din cuvintele pe care le folosesti, el isi va da seama ca flirtezi.

De exemplu, una din cele mai bune metode ca sa scrii un text cu intentie de flirt, este sa folosesti puncte de suspensie , acele siruri de cate trei puncte, care lasa spatii de asteptare intre cuvinte, prilej de inserare a acelor subintelesuri  delicioase.

“Simplu spus, asa cum flirtul offline este oriunde si peste tot, flirtul online poate aparea oriunde doresti sa te implici in el.”

Sa folosesti sau nu, emoticoane?

Emoticoanele au primit de-a lungul timpului o interpretare gresita din partea oamenilor de o anumita varsta si “maturitate”. Asta se intampla din cauza ca obisnuiam sa folosim emoticoane cand eram mai mici, la inceputurile comunicarii online, cand eram adolescenti. Acum continuam sa asociem fetele acelea zambitoare cu o forma juvenila de flirt.

Dar hai sa fim seriosi, flirtul este intotdeauna putin copilaresc (asta face parte din amuzament) si foloseam emoticoane cand eram adolescenti  pentru ca atunci cand vine vorba sa vorbesti fara substraturi, emoticoanele functioneaza.

Gandeste-te la emoticoane ca la o noua forma de punctuatie. Nu vrei sa exagerezi cu emoticoanele, cum nu vrei sa inchei o propozitie cu o multime de semne de exclamare. Si asemenea punctuatiei adecvate, un emoticon plasat cu intentie si corect, poate schimba in mod radical intelesul din spatele fiecarui mesaj trimis.

Unde sa flirtezi online?

Acum ca avem ceva idei despre cum sa flirtam online, e posibil sa iti mai ramana o intrebare: “Unde ar trebui sa flirtez?” Exista platforme online nepotrivite pentru flirt? Sau pe orice site e potrivit sa flirtezi cu partenerul?

Simplu spus, asa cum flirtul offline este oriunde si peste tot, flirtul online poate aparea oriunde doresti sa te implici in el. Sunt cateva exceptii, dar atata timp cat mesajele dintre tine si barbatul respectiv sunt private. Nu exista nimic mai nepotrivit decat sa-I trimiti un mesaj flirty pe email, cand e la munca, in loc sa ii trimiti un mesaj intr-un moment mai potrivit. Atata timp cat ii respecti viata profesionala, toate mediile online sunt deschise pentru putina distractie. 

Adauga un comentariu la "Cum sa flirtezi cu barbatii, online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating