Cum sa faceti diferenta dintre iubire si pasiune

Cum sa faceti diferenta dintre iubire si pasiune?

2013-06-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Adevarul este ca,  femeilor le este greu sa distinga diferenta dintre iubire si pasiune.Nu este de mirare, deoarece ambele sunt emotii puternice de baza ale umanitatii, impartasite de catre oameni din toate culturile, standardele socioeconomice si fundalurile educationale.

Fiecare experienta in sine da nastere unor sentimente intense de euforie, incantarie si fericire. Atat iubirea cat si pasiunea sunt motivatori puternici, aspecte centrale ale oricarei relatii romantice.

Pentru a pune lucrurile in perspectiva, sa definim iubirea si pasiunea .

Iubirea: altruista, loiala si consta in grija benevolenta asupra binelui celuilalt.

Pasiunea:O dorinta sexuala intensa si de nepotolit, un tanjet intens

Doamnelor, daca asta nu va explica lucrurile, atunci nu stiu ce o va face.

Iubirea ramane

Intodeauna aseman iubirea cu actiunea si pasiunea cu manifestele.Iubirea inseamna sa alegi ce este mai bine atat pentru cel care iubeste cat si pentru cel care este iubit. Inseamna  sa faci ce este mai bine pentru celalalt, chiar daca inseamna sa iti sacrifici propriile dorinte si nevoi.

Iubirea ramane. Are grija de tine cand esti bolnav, vorbeste cu tine cu respect si admiratie si te protejeaza si te tine la caldura in fata vanturilor reci ale vietii.

Pasiunea dispare

Aceasta este egoista si vrea doar propria gratificare. Este axata pe satisfacerea dorintelor carnale actuale si se muta la fel de repede asupra urmatorii nevoi psihice atunci cand aceasta apare, fie ca este dorinta de putere, bani sau Coca-Cola.

Iubirea priveste procesul iubirii in timp ce pasiunea inseamna mijlocul de a obtine ce vrei

Pasiunea ne face sa incepem o relatie cu cineva, insa iubirea ne tine impreuna.Sentimentele pasionale care de obicei duc la sfarsituri destructive, au si ele scopul lor. Atractia superficiala fata de cineva ne motiveaza sa vrem sa ii abordam, captivam, si sa ii facem ai nostrii.

Daca nu am simti pasiune niciodata, nu am avea nici cel mai mic interes sa ne deranjam cu sensul opus. Am sta acasa, uitandu-ne la reluari in pijamale, si rasa umana ar disparea. In fond, daca nu ne-am simti atrase si “deranjate” de barbatul pe care il vedem, nici macar nu ne-am chinui.

Totusi, vrem iubire atunci cand pasiunea dispare, desi putem fi foarte confuzi in privinta a ceea ce este fiecare.

Pasiunea nu dureaza niciodata

Sunteti prea inteligente si viclene cand vine vorba de intalniri pentru a va lasa inselate de sentimente pasionale si sa va pacalit ca ati intalnit iubirea vietii cand de fapt nu este asa.Doar pentru ca esti cu un barbat atragator cu abdomen tare ca piatra care stie cum sa te satisfaca, asta nu inseamna ca esti cea mai norocoasa fata si ca esti impreuna cu cel mai tare barbat.

Orbita de ceea ce este doar o imitatie a iubirii, este usor sa intri intr-un fals sentiment al securitatii cand pasiunea ia deciziile pentru tine.Daca nu te simti la fel de interesata de conversatiile pe care le ai cu partenerul precum te simti de partea fizica, ai putea sa ai probleme.

Daca nu va intelegeti cu hainele pe voi, va este rusine sa il prezentati prietenilor  si majoritatea timpului pe care il petreceti impreuna are loc intre cearsafuri , ai putea sa fii prada pasiunii.

Faceti un pas in spate si reevaluati situatia.Daca rezlizati ca sunteti cu cineva dar ca relatia dumneavoastra nu este bazata  pe nimic care sa conteze, v-ati face o favoare sa o terminati. Pasiunea nu dureaza niciodata.

Cand este exprimata intr-un mod fizic, iubirea este mereu o experienta plina de joaca pentru ambii implicati. Daca sunteti cu cineva la care tineti cu adevarat, pe care il respectati si apreciati, cu care aveti de asemenea si o viata sexuala grozava, atunci ati castigat premiul cel mare deoarece iubirea nu dispare si va face constant sa va simtiti impliniti.

Adauga un comentariu la "Cum sa faceti diferenta dintre iubire si pasiune?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating