Cum sa cunosti Barbatul Perfect, online

Cum sa cunosti Barbatul Perfect, online

2013-06-11

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ce modalitate mai buna gasesti ca sa il cunosti pe barbatul visurilor tale, daca nu chiar din comfortul casei tale? Este convenabil, relativ sigur si cumva se aseamana cu cumparaturile online, doar ca fara cartea de credit langa tine. Asta si faptul ca primesti un barbat in carne si oase in loc de pantofi ieftin si incomozi. E adevarat, online dating-ul este aproximativ cel mai tare lucru.

Atunci, daca este atat de grozav, cum se face ca mai sunt oameni care nu au profiluri pe site-uri de online dating? Iar pentru cei care au deja profiluri de intalniri online, care este reteta succesului?

Hai sa citesti cele mai bune metode de a cunoaste barbatul visurilor tale.

Nu exagera

Principiul site-urilor de online dating este ca gasesti oameni de care esti interesata online, iar apoi te intalnesti cu ei in lumea reala, pentru o prima intalnire.

Daca tot ceea ce faci este schimb de email-uri cu barbati, pana cand obosesc sa fie refuzati, pentru ca tu nu vrei sa te intalnesti cu ei, atunci care mai e rostul? Chiar preferi sa iti petreci serile imbracata in haine de casa si uitandu-te la filme melodramatice.

Spune adevarul despre cine esti si cine vrei sa devii

S-ar putea sa indepartezi anumiti barbati cu viziunile tale religioase sau politice, dar asta o sa te salveze din a afla catre finalul unei intalniri frumoase ca barbatul respectiv nu poate suporta budismul sau democratia.  Acest fel de informatie nu e nevoie sa o treci in profilul tau de pe site-urile de online dating, dar orice ar putea dauna relatiei pe viitor, trebuie mentionat, mai devreme sau mai tarziu.

Incearca sa ramai deschisa in mod selectiv

Nu iesi la intalnire cu fiecare barbat care iti trimite un mesaj privat, dar nici nu fi asa rigida incat sa sperii urmatorul tip care incearca sa iti ceara numarul de telefon.

Asta e jocul intalnirilor online-il cunosti in spatiul online si apoi iesiti in oras ca sa va cunoasteti in persona.

Indiferent daca esti noua pe site-urile de online dating sau o experta cu antecedente de relatii, sa gasesti Barbatul Perfect doar stand online pe calculator, in casa ta, este o experienta incredibila.

Adu-ti aminte doar sa nu te bazezi prea mult pe comfortul casei tale si sa fii cinstita in legatura cu cine esti si cine vrei sa fii. 

Adauga un comentariu la "Cum sa cunosti Barbatul Perfect, online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating