Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 1

Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 1

2013-09-12

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

E vineri seara, esti in oras cu prietenele tale si observi un tip care se uita la tine parca spunandu-ti “Te vreau!”, dar dintr-un motiv sau altul nu te abordeaza. Noaptea trece, va mai intalniti privirile de cateva ori, dar el tot nu are de gand sa se apropie. E stiut faptul ca barbatul trebuie sa abordeze femeia, asadar de ce nu te abordeaza? Ei bine, barbatii se simt de multe ori nesiguri si au nevoie de mult curaj pentru a se apropia de o femeie. Desi trebuie sa recunosc faptul ca nu a avut curaj sa intre in vorba cu tine, de multe ori il poti ajuta sa faca primul pas daca ii trimiti semnalele potrivite.

Asadar, cum il poti face sa te abordeze? Ce anume faci de ii impiedica pe barbati sa inceapa o conversatie cu tine? Atunci cand vine vorba de a fi mai abordabila, lucruri precum atitudinea, prietenii, expresia ta, energia si limbajul corpului, joaca un rol vital in felul in care te prezinti barbatilor si sunt factori elementari atunci cand un barbat ia decizia daca sa te abordeze sau nu. Astfel, daca vrei sa fii mai abordabila, citeste cu atentie:

Atitudinea

Atitudinea este absolut importanta pentru ca determina tipul de barbati pe care ii atragi. De fapt, ceea la ce te astepti, se va si intampla. De exemplu, daca iesi cu prietenele tale si toate ii considerati pe barbati a fi neseriosi, vei proiecta aceasta imagine si ei te vor percepe in felul acesta. Cei care nu sunt neseriosi nu te vor aborda pentru ca iti simt atitudinea si vad ca esti frustata asa ca te vor evita. Pe de alta parte, cei care te vor aborda vor fi cei carora nu le pasa de atitudinea ta, carora nu le pasa ce simti, iar inevitabil asta inseamna ca sunt neseriosi.

Ai putea crede ca scorpiile pun mana pe toti barbatii, dar in realitate ele au parte doar de neseriosi. Adevarul este ca nu exista nimic mai atragator decat o femeie cu o atitudine pozitiva, o femeie fericita. La fel este si cu barbatii. Te-ai intalni cu tipul care crede ca toate femeile sunt scorpii? Evident ca nu. Iesi in oras fericita si cu o atitudine sanatoasa fata de barbati si vei avea sanse mai mari sa atragi acelasi tip de barbat in viata ta.

Orgoliu

Daca ai iesit sa intalnesti barbati, de ce te-ai purta de parca ai iesit din alt motiv? Simplul fapt ca vrei sa faci cunostinta cu cineva nu te face o femeie usoara. Incercand sa pastrezi anumite aparente din diferite motive te va indeparta si mai mult de ceea ce iti doresti. Fii fericita ca vrei sa cunosti pe cineva si lasa-ti orgoliul la o parte pentru ca iti va aduce un deserviciu.

Limbajul corpului

E de la sine inteles, daca vrei ca un barbat sa te abordeze, poarta-te corespunzator. Nu-ti incrucisa bratele, nu ezita si nu te uita in alta directie. Tine minte, vrei sa pari fericita asa ca nu-ti fie teama sa zambesti. Nu te plimba cu o privire mohorata de parca nu te-ai simti bine deloc. Nu-ti fie teama sa te uiti in ochii lui daca te gaseste atragatoare. Acorda-i o privire calda ca o invitatie. Da-i de inteles ca te intereseaza si te va aborda. Evita sa te uiti la podea sau peste capetelor oamenilor.

Pentru alte sfaturi in legatura cu modul in care poti atrage barbatii si ii poti determina sa te abordeze in spatii publice, citeste partea a doua a articolului.

Adauga un comentariu la "Cum ii determini pe barbati sa te abordeze_Partea 1"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating