Cum atragi un barbat

Cum atragi un barbat

2013-06-13

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sa faceti un barbat sa va placa poate fi unul din cele mai complicate aspecte ale intalnirii. Nu exista nici un tipar care sa garanteze ca il veti face sa va placa deoarece preferintele variaza de la persoana la persoana. Dar aici sunt cateva sfaturi care va vor ajuta sa fiti mai increzatoare intr-o varietate de situatii.

1. Fiti increzatoare nu aroganta

Aceasta este probabil cel mai uzat sfat in ceea ce privesc intalnirile, insa cliseele devin asa pentru un motiv. Vorbiti, dar petreceti mai mult timp punand intrebari decat sa vorbiti despre dumneavoastra.

Oamenilor le place sa vorbeasca despre ei.  Aveti grija doar sa nu deveniti prea Lisa Ling. Este o conversatie nu un interviu.

Nu este bine sa va luati prea in serios, dar incercati sa nu va depreciati prea mult. Si nu pescuiti complimente.

2. Nu fii dramatica

Barbatiilor, de obicei, nu le place drama. Situatiile dificile reprezinta o parte a vietii dar cu siguranta si o parte a unei relatii, insa incercati sa le tineti la distanta atunci cand abia incepeti sa va cunoasteti.

Incercati si nu permiteti ca problemele prietenilor vostrii sa se rasfranga si asupra voastra. Nu va abandonati prietenele intr-o situatie dificila, dar nu va petreceti noaptea fiind o mama pentru ele.  Lasati-le sa danseze pe mese. Pot sa dea untag pozelor a doua zi.

De asemnea, pare destul de evident ca nu trebuie sa pomeniti de fostul. Chiar daca este o conversatie care pare inofenisiva, este ciudat sa ii mentionati numele asa de devreme.

3. Putin mai distanta

Uneori trebuie sa o evidentiati pe “Fonzie” din interiorul fiecareia. Nu respingeti persoana si nu fiti prea distanta, insa nu fiti nici dependenta emotional. Evitati sa cersiti complimente, chiar daca credeti ca face o gluma si nu fiti prea insistenta.

Acestea fiind spuse, faceti-va sentimentele cunoscute. Flirtati, mentineti contactul vizual si asigurati-va ca stie ca ii acordati atentie.

Este dificil sa echilibrati interesul cu distanta, asa ca aveti grija la limbajul trupului si indiciile care va ajuta sa va dati seama daca sunteti pe drumul cel bun. 

Adauga un comentariu la "Cum atragi un barbat"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating