Cum ar trebui sa inchei o intalnire daca nu exista atractie

Cum ar trebui sa inchei o intalnire daca nu exista atractie?

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Barbatii si femeile ar trebui sa isi structureze mereu primele intalniri cu acest cel mai rau caz in minte. In loc te multumesti cu o seara lunga la cina si un film cu o persoana de care nu esti sigura ca esti atrasa, poti stabili doar o iesire scurta la o cafea sau o bautura.

Daca te simti atrasa de persoana cu care te intalnesti dupa ce ati apucat sa va cunoasteti o jumatate de ora, atunci poti continua, mancand ceva, mergand la un film sau pur si simplu sa continuati sa vorbiti si sa va explorati conexiunea mai departe. Daca nu esti deloc atrasa de partener, atunci e mult mai simplu sa termini totul pentru ca nu ti-ai impus asteptari pentru o seara lunga de la bun inceput.

Este important sa nimeresti echilibrul perfect dintre onestitate si tact cand inchei o intalnire si cand inchei orice posibilitate de a mai avea si altele. Multi oameni aleg pur si simplu sa incheie prima intalnire devreme, si nu mai sunt de accord cu orice alta intalnire.

Acest lucru va atrage doar inevitabila respingere. In loc sa iti lasi partenerul sa se intrebe, spune-le intr-un mod politicos ca esti fericita sa ii ai in viata ta, dar ai prefera sa mentii lucrurile platonice intre voi doi pentru ca nu ai simtit genul ala de conexiune cu ei.

Adauga un comentariu la "Cum ar trebui sa inchei o intalnire daca nu exista atractie?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating