Ce tip de coafura prefera barbatii

Ce tip de coafura prefera barbatii?

2013-06-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Parul este unul din primele lucruri pe care barbatii le observa la o femeie. Parul este de asemena o modalitate perfecta prin care sa te distingi de multime cu stilul propriu si iti poti schimba infatisarea imediat,  cu o coafura noua pe care toti o vor observa instantaneu.

Parul lung are avantajul miscarii o data cu mersul tau, lucru foarte atractiv si care iese in evidenta. Cand e prins sus intr-un coc si il lasi sa cada are un efect sexi si dramatic in acelasi timp asupra barbatilor.

Parul mai scurt, daca nu este prea scurt, variaza in modul in care iti expune si iti “inrameaza” frumoasa fata.

Parul ondulat poate fi o marca dramatica pentru o fata, dar oamenii ar putea nici sa nu te recunasca daca scapi de bucle. Acum cativa ani, dupa ce si-a tuns carliontii, o vedeta a pierdut o multime de fani si cateva puncte de rating.

Cel mai important lucru este sa iti tii parul stralucitor, matasos, moale si parfumat. Cateva suvite deschise pot ajuta mereu. Gaseste ceva care se asorteaza fetei tale si mareste imaginea si mistica pe care vrei sa o creezi. Daca vrei sa fii observata de baietii care te vad zilnic, schimba-ti stilul, lungimea sau culoarea parului.

Din fericire pentru umanitate, nu toti barbatii sunt atrasi de aceeasi femeie si nici nu sunt toti atrasi de acelasi stil. Lucrul cel mai bun la par este ca il poti schimba pana iti gasesti look-ul care ti se potriveste!

Adauga un comentariu la "Ce tip de coafura prefera barbatii?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating