Ce sa porti la cea de-a doua intalnire

Ce sa porti la cea de-a doua intalnire

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cu situatia de azi din lumea intalnirilor, descoperim ca lucrurile nu mai stau ca acum 50 de ani, cand o femeie stia ce o sa poarte la cea de-a doua intalnire chiar inainte de a fi mers la prima. Moda s-a schimbat atat de mult in ultimii ani, incat avem o multime de optiuni cand vine momentul sa alegem o tinuta.

Barbatii apreciaza diferite aspecte in zilele noastre. Nu mai sunt interesati de fustele si bluzele lungi care acopera corpul unei femei. Au descoperit ca admira o femeie ce imbraca piese vestimentare menite sa il provoace pe barbat la cea de-a doua intalnire. Cu toate ca barbatii si femeile mai in varsta inca au probleme cu tendinta femeilor mai tinere de a se imbraca sumar, se adapteaza incet incat si femeile mature ajung sa poarte tinute tot mai sexi.

Gasirea tinutei perfecte inseamna ca o sa se opreasca din cautarea femeii potrivite si in schimb o sa reflecte la ce ati discutat la prima intalnire. Daca apreciaza anumite culori, poarta-le pe acelea; il face sa se simta special. Totul tine de a fi tu, cea naturala, cand alegi hainele pentru cea de-a doua intalnire. Daca iti place un anumit stil in mod special, poarta-l, nu renunta la el. Doar asigura-te ca nu ofensezi persoana cu care mergi la intalnire.

Culorile si stilurile sunt cheia pentru a gasi tinuta perfecta la cea de-a doua intalnire. Nu conteaza lungimea, atata timp cat arata bine si te simti comfortabil. Daca gasesti stilul si culorile potrivite  iar dupa cea de-a doua intalnire, esti invitata la o a treia, atunci te descurci de minune.

Nu e vorba despre ceea ce cred oamenii in legatura cu hainele tale. Este vorba despre ce anume cred ei despre tine, ca persoana. Daca sunt de parere ca esti om grozav si vor sa fie in preajma ta mai mult timp, o sa te cheme la inca o intalnire. Daca nu vad cat de minunata esti tu de fapt, atunci cea de-a doua tinuta nu va conta, oricum.

Nu uita sa fii tu insati cand mergi la o intalnire. Nu te ingrijora despre cum sa te imbraci, atata timp cat te imbraci cum o faci de obicei cand iesi in oras intr-o oricare alta noapte. Ceea ce va conta este impresia pe care o lasi persoanei cu care te vezi si vice versa. Acela va fi singurul mod in care vei obtine o a treia intalnire. 

Adauga un comentariu la "Ce sa porti la cea de-a doua intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating