Ce sa faci cand nu exista scanteia

Ce sa faci cand nu exista scanteia?

2013-07-10

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai simtit vreodata o atractie covarsitoare pe care nu o poti explica, fata de un barbat? Nu este vreo vedeta de film dar are ceva aparte. Este tipul care are toate calitatile de pe lista ta, insa nu exista nici o conexiune.

Exista cu adevarat chimia romantica? Si ar trebui sa depinzi de ea sa te ghidezi atunci cand iti selectezi intalnirile si duci relatiile la un alt nivel? Haideti sa vedem.

Jurnalele stiintifice au confirmat in anul 1986 prezenta feromonilor umani. Acestea sunt literalmente chimicale emise de barbati si femei pentru a atrage si incita persoanele aflate in jurul lor, astfel exista si o baza psihologica pentru conceptul de chimie romantica. Totusi, sunt feromonii unui barbat diferiti de cei ai altuia? Stiinta nu ne-a oferit inca un raspuns la aceasta intrebare.

Dar trebuie sa fie ceva mai mult decat un miros animalic aromatic care sa declanseze nevoile de baza. Poate este un al saselea simt sau intuitia feminina care iti da un raspuns visceral si o conexiune instanta cu un barbat care este potrivit pentru tine. Sau, poate inexplicabil, te-ai indragostit lulea. Dar tine minte, daca te-ai indragosti, poate este trecutul lui de care esti indragostita.

Cea mai buna modalitate de a privi acest lucru este prin realizarea faptului ca atractia vine dintr-o combinatie a corpului, inimii si mintii. Altfel spus, iubirea este generata de dorinta fizica, emotia sincera si senzatia de implinire a nevoilor. Combinarea lor corecta poate provoca temperaturi ridicate si scantei care zboara. Un element lipsa sau un dezechilibru poate sa iti dea un amestec plat, instabil sau unul care se va termina printr-o emotie exploziva.

Scantetile sunt reale, dar nu te poti baza pe ele pe termen lung. Uneori scanteile instante pot fi doar rezultatul dorintei fizice. O iubire care incepe repede si furios va fi puternica, insa se va sfarsi repede, in urma ramanand doar cenusa. Combinatia emotiei si a compatibilitatii practice alimenteaza o flacara de durata, calda a iubirii care dureaza.

Poate ca scanteia fizica lipseste la inceput dar respectul si scopul comun sunt acolo. Uneori un inceput mai lent poate duce la o relatie de succes.

Casatoriile aranjate dureaza mai mult decat iubirea din alte tari unde jumatate din casnicii sfarsesc cu un divort. In loc sa arda rapid, respectul si scopurile comune amorseaza iubirea, care aprinde focul romantei intr-un foc placut, incet care te face sa te simti implinit.

Inima este deasupra organelor sexuale asa ca putem sa ne lasam iubirea si emotiile sa ne controleze instinctele de baza. Creierul se afla deasupra inimii, asa ca intelepciunea ne poate ghida spre deciziile bune care ne vor ajuta in viata.

Fara discutie, toti vrem o relatie plina de magie si pasiune. Toti vrem iubirea adevarata, sa fim iubiti si toti vrem sa muncim impreuna compatibili spre un scop in care amandoi credem si pe care il dorim implinit.

Scanteile si chimia sunt doar o parte a ecuatiei. Intodeauna se va merita sa crestem o relatie care functioneaza pe toate trei planurile si scanteile pot fi primul sau ultimul element pe care il obtinem inainte de a pune totul la punct.

Adauga un comentariu la "Ce sa faci cand nu exista scanteia?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating