Ce observa barbatii la prima intalnire

Ce observa barbatii la prima intalnire

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In cazul in care ai petrecut ore intregi in fata oglinzii ca sa te asiguri ca arati perfect pentru cel cu care urmeaza sa te intalnesti, randurile urmatoare o sa te ajute mult. Urmeaza 5 lucruri importante pe care de obicei, le observa barbatii la prima intalnire.

Se spune ca barbatii si femeile gandesc asemanator cand vine vorba despre pregatirea tinutei la o intalnire.

Dar serios vorbind, barbatii si femeile au idei diferite asupra a ceea ce este important la o imbracaminte pentru prima intalnire.

Ceea ce observa barbatii intotdeauna la o intalnire

1# Formele tale

Este prima intalnire? Nu conteaza, oricum. Partenerul ti-a studiat deja de cateva ori formele cand nu erai atenta. Fiecare tip ar “verifica” acest aspect mai devreme sau mai tarziu de-a lungul intalnirii.

2# Piele

Cat de multa piele ai la vedere? Toti barbatii observa asta, inevitabil. Dar nu te asigura ca ecuatia “mai multa piele”=”mai multa atentie”, functioneaza intotdeauna. Unii barbati s-ar emotiona puternic daca ai exagera, ceea ce nu este recomandat la prima intalnire.

3# Gesturile tale dragute

Ai un fel dragalas de a zambi sau un anume fel in care iti dai o suvita de par dupa ureche? Sau este vorba despre altceva? Barbatii adora asta. Daca exista ceva de ce isi aduc barbatii aminte dupa prima intalnire, este felul in care te joci cu marginea paharului sau cum te joci cu lantisorul de la gat.

4# Aura ta

Esti in controlul situatiei? Poti sa te aduni daca sunteti la intalnire si dati peste un prieten apropiat de-al sau? Un barbat apreciaza cand femeia de langa el este o femeie cu prezenta, care se acomodeaza rapid la situatie si atmosfera. Vrea ca toti prietenii sai sa stie ca esti cea mai frumoasa femeie si cu siguranta se va indragosti de tine cand ii vei demonstra o atitudine pozitiva si prezenta de spirit.

5# Parfumul tau

E posibil sa nu stie multele marci de parfum folosite de tine, dar nasul sau poate intotdeauna identifica o aroma placuta. Parfumul unei femei este de neuitat, iar un barbat ar putea innebuni in timp ce iti sopteste la ureche.

Asa ca in cazul in care nu stii cum sa impresionezi un barbat la prima intalnire, aminteste-ti de aceste 5 puncte si te asiguram ca o sa se indragosteasca imediat de tine. 

Adauga un comentariu la "Ce observa barbatii la prima intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating