Ce le displace barbatilor

Ce le displace barbatilor

2013-06-28

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cea mai frumoasa fata din camera poate fi cea mai putin dorita daca are obiceiul sa respinga barbatii. Sunt lucruri la fiecare stadiu al romantei pe care barbatii le gasesc neplacute. Dar, sa ne concentram pe lucrurile care le aprind flama in stadiile de inceput ale intalnirilor si relatiilor.

Da, suntem in secolul 21, dar barbatii tot isi doresc o doamna. Injurand ca un marinar, fumand si imbatandu-te, imbracandu-te ca o usuratica, nu iti va aduce multi barbati. Flirtand cu fiecare tip pe care il vezi si folosind mult prea mult machiaj sau parfum il poate face de asemenea sa uite acele dorinte romantice care de regula, il tin concentrat pe tine.

Extremele sunt de asemenea respingatoare. Vorbitul neincetat are tendinta sa iti faca vocea asemanatoare unui soi de zgomot dupa o vreme, iar prea multa liniste, nespunand nimic, te poate face sa pari plictisitoare. Posesivitatea ii innebuneste pe barbati, la fel de bine si daca esti obsedata de tine sau neinteresata de orice ar face el, te face sa pari neatragatoare.

Refuzandu-i primul sarut dupa o noapte magica petrecuta impreuna, care l-a facut sa creada ca iti placea mult de el, chiar daca e ceva cod pe care il urmezi, va arunca o galeata de apa rece pe romantism. Dar fiind prea dornica de orice, va elimina “vanatoarea” care il face sa simta ca esti vredinca de prins.

Prea multa afectiune in public, prea devreme, este de asemenea neplacut. Bineinteles ca barbatilor nu le plac lucrurile negative: cicaleala, igiena necorespunzatoare, stupiditatea si lacrimile inexplicabile, spre exemplu.

Si nu spune un lucru daca chiar vrei sa spui exact opusul, nu te astepta ca el sa iti poata citi gandurile si nu ii spune ca esti bine cand de fapt esti suparata; nu rade de bluza lui… si nu vorbi toata noaptea de fostul prieten, etc.

Adauga un comentariu la "Ce le displace barbatilor"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating