Ce ii atrage pe barbati

Ce ii atrage pe barbati?

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Este o intrebare la care probabil v-ati gandit, care ati intrebat-o sau pe care ati citit-o de nenumarate ori – Ce ii atrage pe barbati? Ce ii innebuneste? Ce ii face pe barbati sa isi doreasca sa se gandeasca la tine tot timpul, in timp ce asteapta cu nerabdare data viitoare cand va veti vedea? Ce il va face pe un barbat sa te observe si sa vrea sa te scoata in oras, in locul tuturor celorlalte fete?

Sigur, as putea raspunde la aceasta intrebare cu o varietate de raspunsuri obraznice, fiecare mai specific si mai vulgar ca ultimul, dar in final, relatiile intime sunt singura cale spre inima unui barbat.

Doar daca planuiesti sa devii extrem de promiscua, o biblioteca a tehnicilor sexuale nu va raspunde dorintei tale de a fi capabila sa aprinzi fiecare barbat pe care il cunosti cu nimic mai putin de o atingere, o conversatie si cateva priviri arzatoare.

Pentru a realiza acest lucru trebuie sa iti cultivi cateva calitati si trasaturi pe care toate femeile foarte atragatoare le au.

Increderea

Da, fie ca vrei sa crezi sau nu, barbatii sunt foarte atrasi de femeile care au incredere in sine. Indiferent cate jucarii sunt acolo, barbatii vor fi mereu atrasi de femei cu un sentiment puternic de sine.

Increderea nu trebuie sa se manifeste ca fiind galagioasa, nerusinata sau agresiva. Sunt destule femei foarte increzatoare care sunt rezervate, care tin pentru sine, care par mai mult introvertite decat extrovertite.

Orice femeie, indiferent de temperament, care stie cine este si se simte sigura, va atrage toti barbatii pe care ii va dori.

“Barbatii gasesc ciudatenia femeii ca fiind atractiva.”

Senzualitate

Va rog sa notati ca  substantivul este “senzualitate” nu “sexualitate”. Barbatii isi doresc cu siguranta sa se intalneasca cu femei care sunt foarte sexuale in natura, dar marea majoritatea a barbatilor nu sunt foarte atrasi de femeile care se mandresc cu sexualitatea lor in orice moment, la fel ca cele mai multe femei care nu sunt foarte atrase de barbatii care sunt prea evidenti si deschisi cu natura lor carnala.

Totusi, chiar daca barbatii nu cauta o femeie care este deschisa cu sexualitatea ei, barbatii vor ca o femeie sa fie foarte senzuala. Prin asta, ma refer la barbatii care sunt atrasi de femei carora le place si care apreciaza sa se complaca in natura lor fizica.

Femeile care iubesc mancarea, care iubesc sa danseze care se misca in general cu usurinta, gratie si fara efort , demonstreaza senzualitate adanca si barbatii nu se mai pot satura de ele.

Aveti incredere in mine. Orice barbat care observa cat de senzuala esti, isi va asuma natura sexuala adanca de asemenea.  Pastrati aceste ultime sfaturi pentru momentele voastre private.

Ciudatenia

Cand zic ca barbatii sunt atrasi de ciudatenie, nu ma refer la tipul de ciudatenie care implica colectionarea papusilor si inlocuindu-le capetele cu pozele fostilor prieteni. Ma refer la acel tip de ciudatenie care reprezinta o reflectie autentica legata de cea mai adanca si tocilareasca natura a ta.

Hai sa fim sinceri- este probabil un aspect al personalitatii tale care este asa, ciudatel cum ar fi faptul ca esti putin prea pasionata dupa Justin Bieber.

In loc sa incerci sa ascunzi aceasta parte a ta, evidentieaz-o. Sa fie clar ca nu esti regina cool. Lasa sa se stie ca nu ti-e frica sa pari caraghioasa sau putin ciudata.

Barbatii tind sa gaseasca ciudatenia femeilor foarte atractiva pentru ca nu doar te face sa pari cu picioarele pe pamant dar si ca esti o persoana reala. Ne permite sa lasam garda putin mai jos si sa fim mai sinceri asupra acelor aspecte mai ciudate ale propriei personalitati pe care in mod normal le-am ascunde de lume.

Adauga un comentariu la "Ce ii atrage pe barbati?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating