Ce culoare sa purtati pentru o intalnire perfecta?

Ce culoare sa purtati pentru o intalnire perfecta?

2013-08-23

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Multe femei se intreaba daca atunci cand vine vorba de o intalnire fata in fata cu o persoana intalnita online exista vreo culoare pe care sa o poarte si care sa le asigure succesul.

Pe piata a aparut recent o carte scrisa de Adam Alter, “Drunk Tank Pink”,  in care recomanda femeilor culorile pe care ar fi cel mai indicat sa le poarte in fotografiile de profil pentru a atrage cat mai mult atentia barbatilor si implicit pentru a primi mai multe mesaje si invitatii la intalniri.

Autorul sustine ca femeile care primesc cele mai multe invitatii sunt cele care sunt imbracate in rosu.

Dorind sa punem aceasta teorie la incercare, am creat un profil online la care am schimbat o data la doua zile fotografia de profil, si acestea sunt rezultatele.

Roz= emoticoane

In urma uploadarii unei fotografii imbracata in roz, dupa doua zile, am obtinut 3 emoticoane care fac cu ochiul.

Negru=sex

De indata ce am schimbat imaginea imbracata in roz cu una in negru, am fost contactata de doua persoane care au propus o partida.

Rosu= flirt

Desi autorul sustinea ca femeile imbracate in rosu in pozele de profil primesc cele mai multe invitatii la intalniri, dupa 24 de ore am obtinut 20 de vizualizari, 3 wink-uri si doar un mesaj.

Albul= nici o reactie

Albul nu ne-a ajutat cu nimic. In doua zile tot ce am reusit sa primim a fost un wink si un e-mail care continea tot un emoticon.

Verde= favorit

Surprinzator, aceasta culoare a obtinut cele mai multe vizualizari, 5 adaugari la favorite si 2 e-mailuri in care eram complimentata pentru modul in care aratam.

Concluzia intregului experiment este ca pentru a atrage un interes sincer din partea barbatilor, doamnelor, ar trebui sa va imbracati in verde!

Adauga un comentariu la "Ce culoare sa purtati pentru o intalnire perfecta?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating