Ce cred barbatii cu adevarat despre corpul dumneavoastra

Ce cred barbatii cu adevarat despre corpul dumneavoastra

2013-07-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ca un barbat care incearca din greu sa fie mai sensibil, sunt constient ca fiecare femeie(si fiecare barbat) din lume are cel putin una sau doua probleme legate de corpul sau. Stiu sigur ca chiar si cele mai frumoase si atractive femei din lume pot, la  un moment dat, sa observe un catalog intreg de defecte ale corpului lor.

Stiu ca parerea barbatilor, media, si chiar a altor femei contribuie deseori la sentimentele dumneavoastra de insecuritate. Stiu ca, chiar si intr-una din acele zile in care va simtiti extraordinar, deseori este suficient un singur comentariu sau o singura privire nefavorabila sa va faca respectul de sine sa ajunga la nivelul minim.

De asemenea inteleg ca atunci cand nu va place corpul dumneavoastra, lumea nu poate spune sau sa faca prea multe pentru a va micsora ingrijorarile. Dar ca barbat, sunt aici sa va spun ca partenerii care merita si care aleg sa fie cu dumneavoastra nu au nici o problema cu oricare dintre acele presupuse imperfectiuni pe care la ascundeti in colturile mintii.

Sa simplificam problema

Simplu spus, daca un barbat alege sa fie cu dumneavoastra, este atras de dumneavoastra. Daca un barbat vrea sa iasa la o intalnire cu dumneavoastra, sa intretina raporturi sexuale, sa sa va faca o parte a vietii sale romantice (indiferent ca este o parte mica sau mare) , este din cauza ca va gaseste atractiva din punct de vedere fizic.

Nici un barbat nu ar iesi cu o femeie de care nu este atras din punct de vedere fizic, ceea ce inseamna ca prezenta unui barbat in viata dumneavoastra este o dovada clara ca acele mici probleme pe care le aveti in legatura cu corpul dumneavoastra nu inseamna mare lucru pentru el, chiar daca stie ce va face sa va simtiti nesigura.

Daca un barbat nu va gaseste atractiva din punct de vedere fizic dar continua sa se intalneasca cu dumneavoastra, atunci el este cel cu probleme si nu dumneavoastra. Un barbat cu stima scazuta care se intalneste cu o femeie de care nu este atras, va incerca sa o schimbe fie prin remarci negative sau nu va reusi sa se dedice 100% relatiei.

Fie ca este abuziv sau indiferent, orice partener care nu te gaseste atractiva trebuie sa dispara, urgent.

Frumusetea felului in care aratam

Daca doar media va ofera toate informatiile asupra a ceea ce inseamna sa fiti atractiva, atunci veti crede ca exista doar 1 sau 2 tipuri de trupuri de femie care atrag barbatii.

Media ne spune ca barbatilor le plac fie femeile foarte slabe , sau le plac femeile aproape slabe cu foarte multe “bunuri”.

Acest lucru nu are sens.

Fiecare barbat are propriul sau concept al corpului feminin “ideal”, si majoritatea barbatilor sunt de fapt foarte atrasi de diferite tipuri de femei.

Este imposibil de spus daca acest mod de gandire  vine din biologie, psihologie, dezvoltarea evolutionara a ratiei sold-talie sau doar o imagine elementara care a ramas imprimata in mintea barbatului la o varsta frageda.

Este imposibil de spus ce gasesc unii barbati ca fiind atractiv, negand scopul de a va compara cu un ideal monilitic in primul rand. 

Unor barbati le place parul scurt in timp ce altii prefera femeile cu par lung. Unora le plac femeile inalte altora mignonele. Unora le plac femeile slabe in timp ce altora le plac cele cu forme.

Si da, exista chiar si unii barbati care privesc atractia mai mult ca o conexiune imateriala cu partenerul decat modul in care arata o femeie.

Este normal sa va simtiti nesigura din cand in cand, dar nu permiteti insecuritatii sa va impiedice sa va dedicati total unui partener care demosntraza, prin actiunile sale, atractia sa pentru dunmneavoastra exact asa cum sunteti.

Adauga un comentariu la "Ce cred barbatii cu adevarat despre corpul dumneavoastra"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating