Ce cantitate de alcool este acceptabil sa bei la prima intalnire

Ce cantitate de alcool este acceptabil sa bei la prima intalnire?

2013-06-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Desigur, multi dintre noi stiu sa aprecieze o bautura buna, dar cat de mult alcool este acceptabil sa apreciezi la prima intalnire? Hai sa luam in calcul anumiti factori determinanti:

Cat de mult alcool poti sa tolerezi pana ametesti?

In functie de cat de mult alcool ai nevoie pentru a te destinde, limita care poate varia mult de la o femeie la alta, este in mod general acceptabil sa bei la prima intalnire maxim trei bauturi. Daca rar obisnuiesti sa bei alcool sau esti foarte sensibila la el, alege sa bei o singura bautura, dar nu pe stomacul gol. Daca in schimb, poti sa duci un concurs de baut bere cu un adversar de 100 de kilograme, atunci banuiesc ca cateva beri si un shot, nu o sa te afecteze foarte puternic. Daca bei alcool ca si activitate sociala, in mod moderat, ia-ti un pahar de vin si apreciaza daca trebuie sa mai bei unul, mai apoi.

Vrea sa comande mai multa bautura

Sa presupunem ca ai atins limita cu alcoolul, dar ce faci daca partenerul tau de intalnire vrea sa mergeti dupa cina la o petrecere la cineva acasa sau la o petrecere la piscina? Nu te panica si renunta la intalnire. Adu-ti aminte ca nu e nevoie sa bei alcool ca sa poti sa porti o conversatie interesanta. Alcoolul ne intuneca judecata, de aceea e recomandat sa iti stabilesti cu ceva timp inainte de intalnire, unde ti-e limita bauturilor. Poti chiar sa rogi o prietena sa te sune la un moment stabilit si sa iti spuna ca “Tu nu vrei sa fi fata aceea.”, ca sa iti reaminteasca sa fii moderata.

Morala povestii

Nimanui nu ii place o fata ametita si inconstienta la prima intalnire. Adu-ti aminte ca o femeie fara simtul controlului si al limitei nu este atractiva, deci fii rezervata fata de alcool mai ales cand vine vorba sa faci o impresie buna. Cu toate astea, nu te panica si te inchide in tine. Gaseste-ti o activitate interesanta care sa te mentina bine-dispusa, in acest fel nu o sa fie nevoie sa recurgi la alcool. 

Adauga un comentariu la "Ce cantitate de alcool este acceptabil sa bei la prima intalnire?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating