Cat ar trebui sa asteptam inaintea primului raport intim

Cat ar trebui sa asteptam inaintea primului raport intim

2013-07-01

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Aceasta pare a fi cea mai mare dilema a intalnirilor din ziua de azi. Fara reguli sociale, barbatii si femeile sunt pe cont propriu atunci cand trebuie sa determine cand este timpul sa introduca componenta fizica in relatia lor romantica-amicala.

Vestile bune sunt ca traim timpuri in care datele zboara de la departamentele de stiinta sociala, si aceste cercetari arata ca, desi nu exista reguli, exista anumite probabilitati statistice.

La ce final va asteptati?

Primul lucru pe care trebuie sa va intrebati este ce rezultat vreti sa aiba raportul intim?

Daca nu aveti un alt scop decat un orgasm cutremator,atunci folositi protectie si simtiti-va vine, insa nu va plangeti daca asteptarile vi s-au modificat odata ce ati intretinut raporturi sexuale.

Hormonii pot face oamenii sa cada in iluzia iubirii, care poate mai apoi sa devina o situatie problematica daca partenerul nu vrea ca situatia sa se schimbe.

Insa, daca pe de alta parte priviti acest eveniment ca pe un punct de turnura al relatiei, atunci exista cateva metode prin care sa mariti probabilitatea statistica sa ramaneti impreuna si pe viitor.

Asteptarea duce la alt final

Oamenii de stiinta au efectuat studii atat pe cupluri care au detinut raporturi inainte de a incepe relatia cat si invers.

Acestea au aratat ca cei care au asteptat-cel putin 30-90 de zile inainte de a intretine raporturi intime au relatii mai bune.

Amanarea raporturilor intime, chiar si pentru 6 luni, este asociata cu un grad de stabilitate mai ridicat al relatiei, satisfactie relationala mai mare, o comunicare mai buna si raporturi sexuale mai calitative.

Se pare ca cei care asteapta se pot descurca mai bine cu problemele care apar ulterior in cadrul relatiei, datorita faptul ca partea fizica nu le complica relatia, ei dezvolta abilitati mai bune de comunicare.

De asemenea, amanarea raporturilor le poate oferi timpul necesar sa creeze legaturi emotionale si invata cum sa comunice si sa aiba incredere unul in celalalt.

Cu cat este mai lunga amanarea, cu atat mai exclusiva este relatia.

Un alt studiu a demonstrat faptul ca si intretinerea raporturilor intime dupa cel putin o luna poate duce la devotament.

In unul dintre studii, a descoperit ca cu cat este mai lunga amanarea cu atat mai exclusiva este relatia. Daca intretineti raporturi in primele 30 de zile, sansele de a avea o relatie exclusiva se reduce de 4-5 ori.

Cuplurile care asteapta cel putin 30 de zile cresc posibilitatea sa fie impreuna si peste un an. Aproape un sfert dintre cei care au asteptat 30 de zile au fost impreuna si un an mai tarziu.

In ceea ce ii priveste pe cei care grabsc raporturile , ei bine, 90% dintre cupluri nu au rezistat un an.

Cea mai buna metoda prin care sa va testati relatia este legata de raportul sexual? O afirmatie verbala a devotamentului partenerului.

Daca nu exista devotament inaintea raportului intim, nu va asteptati ca acest lucru sa se schimbe dupa si sa renuntati la acel lucru care inca va ofera control asupra ritmului relatiei.

Adauga un comentariu la "Cat ar trebui sa asteptam inaintea primului raport intim"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating