Barbatii maturi versus barbatii tineri

Barbatii maturi versus barbatii tineri

2013-07-09

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Barbatii mai maturi si femeile tinere au multe sa isi ofere unul celuilalt atunci cand vine vorba de intalniri, dar au de asemenea cateva obstacole potentiale pe langa care trebuie sa isi croiasca drumul spre o relatie fericita.

Chiar daca cultura noastra accepta ca barbatii mai in varsta sa se intalneasca cu femei tinere, ambii membri ai relatiei vor fi nevoiti sa suporte strigari de nume, in timp ce incearca sa scape de sumedenia de asumptii incorecte care sunt aruncate inspre ei de straini si de cei dragi totodata.

Dar pe langa toate aceste presiuni din exterior si stigmate sociale cu care s-ar putea sa va confruntati cand va intalniti cu un barbat mai in varsta, trebuie sa faceti fata unor provocari interne unice pentru dragostea voastra.

Conflict cultural

Cea mai mare ingrijorare pe care femeile tinere o simt atunci cand se intalnesc cu barbati mai in varsta, nu e diferenta de ani dintre ei, ci mai degraba diferenta dintre generatiile care ii separa. Barbatii si femeile nascute la peste 20 de ani diferenta unul de celalat au crescut in epoci diferite si au invatat reguli si au asteptari diferite in ceea ce priveste rolurile care le joaca barbatii si femeile unul in viata celuilalt.

Poate ca cea mai mare disonanta de care femeile tinere se tem cand se intalnesc cu barbati mai in varsta, consta in cat de independente ar trebui sa fie. In timp ce o multime de femei tinere prefera sa se intalneasca cu barbati mai in varsta, putine femei tinere vor sa renunte la independenta pentru acest lucru.

Dar este asta cu adevarat o preocupare valida sau este in cele din urma, nefondata?

“Puteti descoperi ca barbatul mai in varsta este mai sustinator decat cel tanar.”

Despre cat de in varsta vorbim?

Daca cauti sa te intalnesti cu un barbat care are 70 de ani sau mai mult, un barbat care a crescut in anii 1930 sau 1940, atunci ai face bine sa te asiguri ca amandoi aveti aceleasi asteptari de gen-rol inainte sa va ganditi la o relatie.

Dar daca barbatul “batran” este la inceputul anilor 60 sau mai tanar atunci probabil nu ai de ce sa te ingrijorezi.

Gandeste-te la asta:

Un barbat in jurul varstei de 60 de ani a fost adolescent in anii 60 si un tanar in anii 70.

Un barbat in jurul varstei de 50 de ani a fost adolescent in anii 70 si un tanar in anii 80.

Un barbat in jurul varstei de 40 de ani a fost adolescent in anii 80 si un tanar in anii 90.

Marea majoritate a barbatilor mai in varsta cu care te gandesti sa te intalnesti, au crescut cand femeia incepea sa lupte si sa castige batalii cheie in razboiul pentru egalitate. Majoritatea barbatilor in varsta cu care te gandesti sa te intalnesti si-au format propriile opinii despre rolul atribuit fiecarui sex in timpul in care independenta feminina era un element important al culturii.

Asa ca nu-ti fa griji, dorinta de a-ti trai propria viata nu va fi mai socanta pentru un barbat intre 40 si 60 de ani decat pentru un barbat intre 20 si 30. De fapt, barbatii mai in varsta ar putea fi mai sustinatori pentru dorinta ta de a fi independenta decat barbatii mai tineri.

Securitatea personala a barbatilor mai in varsta

Intr-o anumita masura, te vei afla in competitie cu barbatii mai tineri, inclusiv barbatii tineri cu care te intalnesti. Tinerii sunt adesea nesiguri pe ei insisi si pe valoarea lor cand sunt urmariti de frica de a face o alegerea de viata gresita si ca alti oameni ii vor intrece la oportunitatile care si le doresc.

Barbatilor tineri le este frica de ei insisi, de viitorul lor si chiar de femeile cu care ies, in mod special daca acele femei par sa aiba totul laolalta, mai bine ca ei. Aceste frici si nesigurante se pot manifesta in comportamente nepotrivite.

Prin contrast, multi barbati mai in varsta se simt mai siguri pe ei, pe ceea ce ofera lumii si pe puterea lor de decizie decat barbatii mai tineri. Barbatii in varsta si-au croit drumul in lume si nu se vor simti amenintati de dorinta ta de a-ti face propriul drum.

Deci, chiar daca pare contraintuitiv, ai putea ajunge sa fii surprinsa ca un barbat mai in varsta pe care ai pus ochii este mult mai sustinator fata de tine decat barbatii tineri cu care esti obisnuita.

Adauga un comentariu la "Barbatii maturi versus barbatii tineri"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating