Au facut intalnirile online femeile lenese

Au facut intalnirile online femeile lenese?

2013-06-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cand planeta Pamant facea loc pentru era tehnologiei, multi se simteau bine cu pix si hartie. Astazi, de altfel, utilizarea tehnologiei nu este o optiune, in special cand vine vorba despre intalniri. Iti place sau nu, dar suntem inundati cu inovatii revolutionare in tehnologia intalnirilor si daca vrem sa tinem pasul, pai, ar trebui sa il tinem!

Intalnirile online, desi eficiente, au schimbat fata intalnirilor pentru totdeauna. Nu cred ca este neaparat un lucru bun, desi voi recunoaste ca sunt sute de mii de cupluri fericite care s-au intalnit online. Stiu ca intalnirile de genul acesta sunt un mod grozav de a cunoaste barbati grozavi, dar personal, si cred ca si multe din prietenele mele singure ar fi de acord, mi-e frica, ca intalnirile online ne-au facut lenese.

Ganditi-va doamnelor, cat efort este necesar pentru a gasi un barbat online? Aproape deloc. Postam un profil, aruncam cateva fotografii si ne lasam pe spate si asteptam. Casuta de mesaje primite devine inundata cu mesaje de la alti barbati si in curand iesim la intalnire. Da, asta e lenea in functia sa de baza.

Urmareste dragostea activ

Inainte de intalnirile online, femeile trebuiau sa iasa si sa “joace pe teren”. Dorinta de a descoperi dragostea este un bun factor motivant si pentru a cunoaste barbati, trebuia sa mergem undeva, sa ne inscriem intr-un club si sa fim vazute la sala. Ne imbracam frumos sa iesim in club cu un grup de prietene, sperand ca un barbat sa ne cheme la dans. Luam lectii de tenis pentru un tip frumos la club. Ne apucam de lectii de dans, sperand sa cunoastem un tip singur.

Eram active in cautarea dragostei. Nu asteptam pentru un serviciu online sa ne gaseasca perechea. Nu ne vedeai acasa vineri sau sambata seara. Eram prea ocupate sa iesim la panda.

“Fiind activa in viata persoanala este esential pentru succesul vietii amoroase. Stai energizata facand lucrurile care iti plac.”

Nu te pierde

De cand a aparut online dating-ul, am devenit comode. Multe dintre noi s-au limitat la a gasi un barbat in mediul online. Nu ne mai rugam prietenii sa ne cupleze cu cineva sau iesim in oras cautand iubire. Ne izolam, stand in casa, in pijamale, sa trecem prin mii de profile online si ne simtim frustrate ca nu am gasit pe cineva pe placul nostru. Ne-am putea chiar pune intrebarea “daca nu gasesc un barbat online, unde o sa intalnesc unul?”

De asemenea tindem sa ne pierdem, cand nu cautam un barbat prin metode conventionale. Inainte era vorba ca nu iesim fara o fata plina de machiaj, fiecare fir de par la locul lui si in cea mai buna tinuta a nostra. La urma urmei il intalneam pe domnul perfect la magazin. Dar cand incepem sa ne canalizam energia exclusiv catre online dating, nu vedem nici un motiv sa ne infrumusetam cand plecam din casa.

Doamnelor, nu fiti lenese! Da e adevarat ca multe relatii au inceput in “cyberspace”, dar majoritatea cuplurilor inca se intalnesc in lumea reala, explorand planeta. A fi activa in viata persoanala este esential pentru succesul vietii amoroase. Stai energizata facand lucrurile care iti plac. Du-te la biserica, suporta o cauza, apuca-te de sport sau ocupa-ti timpul cu un hobby.

Este foarte posibil sa cunosti un tip grozav, in momentul in care practici toate lucrurile care iti plac si e esential pentru starea ta de bine sa iti urmaresti interesele. Daca faci asta, vei fi o persoana mai buna, facandu-te pe tine o prada valoroasa, daca asa ceva e posibil!

Adauga un comentariu la "Au facut intalnirile online femeile lenese?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating