A disparut regula celor trei intalniri

A disparut regula celor trei intalniri?

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Va mai amintiti anii ’80? Pernute pentru  umeri, Duran Duran si regula ca daca iesi la trei intalniri cu o persoana, urmeaza partea intima? Acest trend cultural a condus tinerii de 20-si ceva de ani din acea decada. Era o regula la fel de sfanta ca si Biblia.

Unde este regula celor trei intalniri in zilele noastre?

Suntem si mai liberali?

Ati putea spune ca daca cultura a devenit si mai deschisa, atunci  regula celor trei intalniri a devenit acum regula primei intalniri. Si asa si este, dar doar in cadrul unei mici minoritati.

In schimb, deoarece am devenit mult mai liberali din punct de vedere sexual, cultura noastra accepta o varietate  mai mare  de atitudini si comportamente.

Da, regula celor trei intalniri a disparut cu siguranta insa a fost inlocuita de o gama variata de tipuri de preludiu.

Unii oameni isi pastreaza cu mandrie virginitatea pana dupa 20 de ani, altii detin relatii intime doar atunci cand exista o conexiune emotionala si incredere, si altii prefera exclusivitatea unei relatii inainte de a detine raporturi sexuale. Dar exista si multe persoane care  intretin relatii intime si de la prima, a doua sau a treia intalnire.

Ceea ce este mai important decat orice standard cultural este semnificatia atitudinilor noastre erotice.

Ne comportam intr-un mod care vine din interior sau ne copiem grupul de pretieni sau media? D              ar strategiile voastre erotice, se potrivesc scopului dumneavoastra?

 

Studiile sunt destul de evidente

Cu cat intarziati mai multe raporturile sexuale intr-o relatie, cu atat mai pozitiv va fi rezultatul in ceea ce priveste relatia.

Motivul este urmatorul: aptitudinile pe care trebuie sa le detineti pentru a avea o relatie pe termen-scurt sunt diferite de cele necesare pentru o relatie  pe termen-lung.

Pentru o relatie pe termen-scurt partenerii trebuie sa fie atragatori, distractivi si flexibili. Pentru cea pe termen-lung, partenerii trebuie sa aiba capacitatea de a rezolva conflicte, sa comunice si de a arata compasiune.

Daca veti avea o relatie durabila, bazata pe devotament care trece prin stadiile necesare ale atractiei, iubirii romantice, devotament intelectual si convietuire matura, iubirea trebuie sa fie “gatita la foc mic”.

Pe scurt, pentru a sparge zidurile care protejeaza vulnerabilul psihic uman si sa deveniti punctul de incredere si atasament, dureaza.Si nu exista aplicatie care sa faca acest lucru pentru dumneavoastra.

Deci, a disparut regula celor trei intalniri? Doar printre cei care au ca scop final o relatie pe termen-lung.

Adauga un comentariu la "A disparut regula celor trei intalniri?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating