Sfaturi pentru online dating Pregateste-te cu ajutorul mesajelor instantanee

Sfaturi pentru online dating: Pregateste-te cu ajutorul mesajelor instantanee

2013-06-03

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cand ne gandim la intalnirile pe internet, cateva lucruri ne vin in minte: verificarea profilelor, emailurilor si a mesajelor instantanee. Acest articol va va oferi sfaturi legate de intalniri, pentru utilizarea mesageriei instante. Unii oameni evita intentionat mesageria ca si cum ar evita ciuma, dar de ce? Nu am inteles niciodata aceasta logica. Traim in era tehnologiei unde poti contacta oamenii instant si sa primesti raspunsuri instantanee, asa ca de ce sa amani inevitabilul?

Frica. Dar de ce sa iti fie frica de mesageria instantanee? De ce anume te-ai putea teme? Cand cunoastem pe cineva in persoana, o varietate de rezultate sunt posibile, iar cateva sunt chiar terifiante. In realitate, numai cateva dintre acele rezultate sunt chiar posibilitati. Este dificil sa fii ghidat de aceasta logica cand vine vorba de a aborda pe cineva in persoana pentru ca oamenilor le este frica de respingere. Poate fi coplesitor.

Sa ne amintim cateva lucruri despre MI:

Esti in fata calculatorului, nu in public.

Daca esti respins, numai tu si cu cealalta persoana stiti. Cat de rau poate sa fie? Este tipul asta de respingere de care iti este frica?

Sa ne gandim la MI (din doua perspective diferite):

Barbatii: Daca deschide fereastra si incepe sa iti raspunda inseamna ca este interesanta, depune putin efort.

Femeile: Daca deschide fereastra si incepe sa iti raspunda inseamna ca e interesant, ai facut deja primul pas, deci lasa-l sa depuna putin efort.

Acum sa reevaluam frica ta de respingere prin MI:

Sfaturi pentru barbati:

Nu este nici un motiv logic pentru care sa eviti sa comunici cu cineva prin aceasta cale, daca chiar esti interesat. De fapt aceasta este o oportunitate grozava sa lasi o impresie puternica. De ce o oportunitate grozava? Pentru ca MI ofera un mediu in care poti sa abordezi o femeie fara nici un fel de frica de respingere. Asta iti da oportunitatea sa creezi o conexiune sociala autentica intr-un mediu relaxant.

Gandeste-te asa: daca vrei sa abordezi o fata in persoana, vei avea de aface cu frica de respingere:

Ai putea sa te balbai

Ai putea sa tremuri vizibil (cateva femei ar putea gasi asta ca fiind dragut, ca faci fata fricii)

Ai putea sa ai ticuri

Cel mai rau dintre toate, daca nu ai curajul sa abordezi o femeie prin MI atunci nu o poti face nici in persoana.

Concluzii:

Nu ai de ce sa te temi cand initiezi contactul prin MI

Cel mai rau scenariu posibil: iti ignora mesajul sau nu iti raspunde. Daca asta se intampla, vorbeste cu altcineva

 

Sfaturi pentru femei:

Conceptul ca o femeie sa initieze contactul este foarte controversat. Unele spun ca barbatul trebuie sa faca primul pas. Acesta este un standard dublu flagrant. Doar pentru ca barbatii fac de regula primul pas nu inseamna ca o femeie nu ar trebui sau nu poate face acest lucru. Daca vrei sa initiezi contactul ar trebui si poti sa o faci.

Sfat: daca o faci, va trebui sa retii ca din moment ce este mult mai comun ca un barbat sa initieze contactul, poate fi interpretat drept comportament agresiv. Asta este un standard dublu, dar din nefericire este o interpretare comuna. Acesta fiind cazul:

Daca initiezi contactul, atunci ai facut prima miscare, care ar trebui sa fie destul pentru a capta atentia oricarui barbat.

Daca nu ii captezi atentia atunci probabil nu este interesat, cauta pe altcineva.

Odata ce deschide fereastra de MI, daca iti raspunde, tine minte:

Oamenii adora sa vorbeasca despre ei insisi - muta tinta departe de el.

Barbatii de multe ori se simt ca un alfa, da-le o sansa sa se simta asa.

Daca muti tinta departe de tine, va contracara acea interpretare intiala a lui despre comportamentul tau asa zis agresiv.

Adauga un comentariu la "Sfaturi pentru online dating: Pregateste-te cu ajutorul mesajelor instantanee"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating