Sfaturi pentru intalniri pentru mame singure

Sfaturi pentru intalniri pentru mame singure

2013-06-06

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Fie ca esti o femeie foarte tanara care a ramas insarcinata si a avut un copil din greseala sau o femeie mai matura care creste copiii dupa o casatorie incheiata sau o relatie, meriti multa admiratie pentru responsabilitatea si provocarile cu care te intalnesti si pe care numai o mama singura ar putea sa le inteleaga. Dar hei, esti o femeie singura acuma si viata continua. Oricat de importanti sunt copiii tai pentru tine, nu poti sa iti neglijezi propriile nevoie si interese si trebuie sa fii gata sa te intalnesti cu barbati din nou.

Dar stai, cu copiii ce faci? Ce vor crede barbatii cu care te intalnesti despre faptul ca esti mama si cum iti va afecta interactiunile cu potential parteneri?

Cred ca raspunsul la aceasta intrebare nu este foarte diferit de situatia opusa, in care tipul are copii. In primul rand este important sa iti amintesti evidentul, copii tai sunt o parte din viata sa si vor fi(macar pana vor fi gata sa plece si sa isi inceapa propria viata). Barbatii vor reactiona diferit cand afla ca ai copii. Reactia lor va depinde de ceea ce vor si ceea ce vrei tu. Daca amandoi cautati sa va distrati, fara presiuni, sa petreceti timp impreuna, distrandu-va, sa iesiti, sa faceti dragoste si sa va bucurati unul de celalalt fara sa setati asteptari mari, copii tai nu ar trebui sa fie un obstacol, doar daca nu te opresc sa iesi din casa sau sa iti restranga disponibilitatea.

Unii barbati chiar prefera o femeie cu copii pentru ca presupun( si de cele mai multe ori aceste presupuneri sunt adevarate) ca mamele sunt mai putin dependente emotional. Ei au alte lucruri care le ocupa timpul si emotiile deci aceste femei sunt putin probabile sa devina insistente. S-ar putea bucura sa se vada cu tipul ocazional fara sa se grabeasca intr-o relatie, ceva ce multi barbati apreciaza.

Daca totusi cauti o relatie serioasa si vrei eventual sa te recasatoresti, pentru cativa tipi, faptul ca ai copii va fi un intrerupator de afacere. Asa cum unele femei vor ca barbatul lor sa experimenteze un prim copil cu aceste ele( daca acestea nu au copii), unii tipi care nu vor copii, si-ar dori sa imparta aceasta experienta de a face un prim copil cu o femeie. Pentru unii aceasta regula este non-negociabila, in timp ce altii se vor uita in primul rand la alte circumstante,cum ar fi modul in care se simt despre femeia cu care se vad. Cu cat mai puternice sunt sentimentele unui barbat pentru o femeie si cu cat mai mult simte ca este speciala sau chiar unicata, este mult mai probabil sa fie de acord cu ea sa aiba copii.

Sansele tale de a intra intr-o relatie serioasa sunt mult mai mari cu barbatii mai in varsta care sunt la randul lor divortati si au copii. In primul rand, acesti tipi pot sa rezoneze cu experienta prin care ai trecut. In al doilea rand, nu vor vedea copii tai ca fiind un intrerupator de afaceri din moment ce sunt in aceeasi situatie. In ultimul rand acesti barbati nu se uita la lucruri in alb si negru si nu cauta o femeie perfecta, care vine fara bagaje. Ei inteleg ca lucrurile in viata se intampla in moduri care sunt total diferite de ceea ce planuim si nu cauta solutii usoare sau relatii usoare si perfecte.

Indiferent de persoana cu care te intalnesti si cand, ar trebui sa eviti sa faci o greseala comuna pe care multe femei o fac: nu le adu aminte tipilor ca in viata copii sunt cel mai important lucru si nu incerca sa ii implementezi aceasta idee. Atat de multe femei isi incep profilul de relatie cu “copiii mei sunt viata mea” sau incep sa povesteasca unui tip la prima intalnire ca oricine nu este de acord cu copiii poate sa dispara. Este complet inutil. Orice tip cu un IQ mediu sau mai mare stie ca femeilor le pasa de copiii lor. Ar fi o surpriza mult mai mare daca nu ar fi asa. In timp ce ar trebui sa fii sincera despre faptul ca ai copii si ca nu are nici un rost sa ascunzi asta, ar trebui sa nu faci ca acest lucru sa devina centrul interactiunii cu un tip de care esti interesata. Nu este romantic si nu beneficiaza dezvoltarea relatiei. Pe de alta parte, odata ce deveniti destul de apropiati astfel incat copiii tai sa  poata relationa cu el (si poate si cu copii lui), va fi o poveste diferita care poate fi chiar frumoasa.

Deci ce inseamna asta pentru tine? Nu este nici o sansa sa afli sigur cum va reactiona orice tip cand afla ca ai copii. Dar tinand in minte tot ce am expus mai sus, te va ajuta sa iei o decizie mai informata si cum sa procedezi.

Adauga un comentariu la "Sfaturi pentru intalniri pentru mame singure"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating