Prietenia cu cineva de care esti atras, dar care nu este atras de tine

Prietenia cu cineva de care esti atras, dar care nu este atras de tine

2013-06-08

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Se merita sa mentii o prietenie/ relatie platonica cu o persoana de care esti atrasa si cu care ti-ar place sa fii mai mult decat prieteni, dar care nu simte la fel despre tine? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de motivul pentru care vrei sa continui sa ramaneti prieteni cu acea persoana pe care o gasiti a fi dezirabila intr-un mod romantic, care nu va impartaseste sentimentele si care pare sa vrea sa ramaneti intr-o zona a prieteniei. Daca gasiti aceasta prietenie ca fiind cu adevarat importanta pentru dumneavoastra, indiferent daca aceasta se tansforma in altceva, pentru ca va cunoasteti unul pe celalat de foarte mult timp, aveti multe lucruri in comun, gasiti compania unul altuia ca fiind stimulatoare, aveti o conexiune intelectuala rara unul cu celalalt, etc, si credeti ca va puteti descurca fiind in jurul lui/ei in timp ce stiti ca nu aveti nici o sansa sa fiti mai mult decat prieteni, atunci aceasta relatie ar putea fi demna de mentinut.

Cu toate acestea, daca singurul motiv pentru care sunteti prieteni cu acea persoana este ca aveti speranta ca poate intr-o zi el/ea va deveni interesat/a de dumneavoastra din punct de vedere romantic si planuiti doar sa stati prin preajma pana se intampla, este cel mai probabil sa fie o experienta demoralizatoare. Putine lucruri iti ranesc stima de sine mai mult decat sa fii interesat/a de cineva care nu imparte aceleasi sentimente si care pare ca este interesat/a de altcineva in acelasi timp. Nu ar trebui sa va supuneti unei situatii in care vreti pe cineva dar care nu va vrea pe dumneavoastra si nu puteti decat sa aratati asta, sau sa fiti suparata pentru ca nu e reciproc.

Bineinteles, nu este usor sa nu mai vorbiti cu cineva doar pentru acest motiv, pentru ca vreti sa fiti mai mult decat prieteni, dar este o modalitate corecta si politicoasa de a realiza acest lucru: sa fiti deschisa si sincera despre asta. Daca nu va simtit comfortabil fiind in jurul centrului atentiei dumneavoastra, ar trebui doar sa spuneti “Chiar imi place de tine, dar este greu sa fim prieteni, pentru ca eu imi doresc mai mult de atat si este clar ca tu nu. Trebuie sa nu ne mai vedem sau sa mai vorbim macar pentru o perioada de timp, pana trec peste asta” sau ceva in genul asta. Atunci te tii de acest plan.

Si daca se intampla ca acea persoana sa realizeze ca este interesata de dumneavoastra, vor sti ce este de facut pentru a intra in contact cu dumneavoastra si a va spune ce simt. Dar mai intai trebuie sa fiti sincera cu dumneavoastra si sa stiti de ce vreti sa fiti prietena cu acea persoana de la bun inceput.

Adauga un comentariu la "Prietenia cu cineva de care esti atras, dar care nu este atras de tine"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating