Este partenerul tau alesul

Este partenerul tau alesul?

2013-06-19

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Barbatii si femeile azi defileaza constant prin pagini si pagini cu potentiali parteneri, sperand sa gaseasca “Alesul/a”. Treziti-va, oameni buni, nu exista doar un singur partener bun pentru voi! Sunt mai multi.

Cand isi cauta partenerul, anumite genuri de femei judeca barbatii dupa aspect, bani si atractie sexuala, transformand cultura de azi a intalnirilor intr-un joc nesfarsit pentru a-l gasi pe Domnul perfect in loc sa creeze o relatie rationala, desteapta si sanatoasa.

Gandeste-te putin:

Te pot auzi acum, “Dar ne completam propozitiile unul celuilalt si avem aceleasi gusturi in muzica si filme. Si avem o chimie sexuala spectaculoasa!”Lista continua asa-i?

Sigur, compatibilitatea culturii pop este un element cheie in relatiile romantice, dar e timpul ca cei care ies la intalniri sa se gandeasca putin si sa nu mai viseze atat de mult cu ochii deschisi in deciziile lor legate de intalniri.

Nu vrei sa iti petreci jumatate din viata cautand “Alesul” si sa iti sacrifici pretuitii ani de fertilitate.

Dragostea romantica se cionceste cu cultura de astazi.

Pun pariu ca suna putin nebunesc, dar gandeste-te la asta: din punct de vedere istoric, dragostea romantica a fost un mijloc de a mentine femeile supuse si oprimate. Si acele femei supuse si-au petrecut marea majoritate a casniciei raspunzand tuturor dorintelor barbatului.

Dragostea romantica se ciocneste cu cultura de astazi. Acum ca femeile devin din ce in ce mai educate, este normal sa ne intoarcem la iubirea rationala. Astazi, femeile au puterea de a alege si daca vor o relatie de succes trebuie sa exerseze acea putere.

“Doar fii sigura ca atunci cand ajungi sa alegi un partener, iti folosesti capul.”

Incepe cu prietenia.

Revenind la argumentul de mai sus, cum ca voi doi aveti cea mai buna chimie sexuala. Scuze, dar acela este un mit. Relatiile care incep cu o prietenie detin un punctaj mai mare la prietenie, devotament si longevitate. Asta inseamna ca ai nevoie de acea forta din adancul tau si sa iei decizii practice cand vine vorba de viata intalnirilor, no doar de fluturii din stomac.

Gandeste-te la scopurile tale pe termen lung. Barbatul care nu isi poate perminte sa iti cumpere diamante si sa te duca la un restaurant de cinci stele va fi poate un tata mai bun, si asta e mult mai valoros pe termen lung.

Tipul care cheleste sau este inferior in inaltime poate demonstra ca are inteligenta financiara. Acel amic de servici ar putea avea o inteligenta emotionala grozava, care te va sustine o viata intreaga.

Sa te arunci dupa ceea ce e la moda, sau asteptand o afacere mai mare si mai buna iti poate diminua sansele de a gasi un barbat orientat spre angajament.

Sa nu crezi ca doar pentru ca relatia ta romantica este una rationala, este doar o tranzactie de afaceri si nu poate deveni romantica. Doar fii sigura ca atunci cand vine vorba sa iti alegi un partener, iti vei folosi capul.Si cand alegi pe cineva, arata-le ca ii iubesti. Iubirea inseamna mult mai mult decat un cuvant.

Adauga un comentariu la "Este partenerul tau alesul?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating