Cum sa treci peste frica de a-ti pierde partenerul

Cum sa treci peste frica de a-ti pierde partenerul

2013-06-06

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Prea multi oameni isi saboteaza viata de intalniri si relatiile romantice pentru ca gandurile si actiunile intr-o relatie sunt paralizate de frica de a pierde. Isi trateaza relatiile ca pe o piatra pretioasa si fragila care trebuie conservata si protejata cu orice pret si multe din actiunile lor intr-o relatie sunt guvernate de acea frica de a-si pierde partenerul.

Daca esti una din aceste persoane caruia chiar ii este frica ca partenerul o va parasi, insela, va inceta sa o iubeasca, se va desparti de dumneavoastra sau va va scapa printre degete, ar trebui sa fiti constienta de un adevar foarte important: Frica dumneavoastra este fara sens si daunatoare!

Vedeti dumneavoastra, nu este nici un motiv sa va ingrijorati de lucruri care nu pot fi controlate. Se intampla sa nu fie nici o polita de asigurare impotriva despartirii sau pierderii persoanei iubite. Oamenii se despart si divorteaza dupa 10 sau mai multi ani dupa ce au fost impreuna, deci este important sa realizati si sa acceptati ca exista mereu un risc.

Frica de a pierde pe cineva este foarte similara geloziei pentru ca sufoca cealalta persoana, ca sa zic asa. Il face pe el/ea sa resimta presiunea ca este cel mai important lucru din viata dumneavoastra si robinetul fericirii. Ironic, atunci cu cat sunteti mai speriata ca o sa va pierdeti iubitul, cu atat mai departe o sa impingeti persoana respectiva.

Este important deci, sa va eliberati de aceasta frica daca vreti sa va bucurati de o relatie buna si sa fiti un partener bun. Aici sunt cativa pasi pe care puteti si ar trebui sa ii urmati pentru a abandona aceasta frica o data pentru totdeauna:

1.Realizati si tineti minte ca actiunile partenerului dumneavoastra in viitor nu sunt sub controlul dvs. Ei nu depind de dumneavoastra astfel nu ar trebui sa va simtiti responsabila de ei. Accepta faptul ca este posibil ca el/ea sa va paraseasca intr-o zi si ca este doar unul, de departe cel mai mare risc in viata.

2.Asigurati-va ca va faceti partea, facand ceea ce depinde de dumneavoastra – fiind cel mai bun partener care puteti fi.

3.Realizati ca, chiar daca pierdeti acea persoana speciala in viata, nu va fi sfarsitul lumii. Veti supravietui acelei pierderi si veti merge mai departe. Inca mai exista viata dupa ce va paraseste partenerul fie ca puteti crede asta azi sau nu. Asta nu inseamna ca ar trebui sa va pregatiti pentru sfarsitul relatiei, dar este o idee buna sa fiti realista si sa stiti ca este mereu o posibilitate.

Deci incetati sa va mai fie frica sa va pierdeti partenerul, profitati din plin de relatia pe care o aveti chiar acum si lasati restul altor puteri care nu au nimic de aface cu dumneavoastra, cum ar fi caracterul partenerului, emotiile si angajamentul fata de dumneavoastra.

 

Adauga un comentariu la "Cum sa treci peste frica de a-ti pierde partenerul"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating