Argumentele pro si contra intalnirilor pe nevazute

Argumentele pro si contra intalnirilor pe nevazute

2013-06-20

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Intalnirile pe nevazute sunt unele dintre cele mai de temut intalniri in experienta umana. Nu stiu despre voi, dar doar auzind  aceste cuvinte incep sa tremur. Bineinteles, la fel si cuvintele sala sau fara grasimi, dar indur senzatia cand vine vorba de amandoua. De ce ar trebui sa fie intalnirile pe nevazute mai diferite?

Inainte sa sar sa imi pledez cazul pentru intalniri pe nevazute si cum ca nu sunt asa de teribile in final, hai sa fim clari asupra a ceea ce reprezinta mai exact. Multi oameni cred ca atunci cand cunosti pe cineva pe internet si iesi la o intalnire cu ei, aia este o intalnire pe nevazute. Este pur si simplu neadevarat. Cand stii cum arata cineva si ati comunicat extensiv cu ei, ori prin telefon ori prin chat-uri online, nu mergi la o intalnire pe nevazute  atunci cand in final te intalnesti cu ei. Deja ai informatii despre tip si mai specific cum arata.

Se zice ca termentul de intalniri pe nevazute si-a primit denumirea pentru ca esti legat la ochi, la modul proverbial, pana cand ajungi sa ii vezi fata tipului. Cand ti se face lipeala cu cineva, de catre o prietena, te intalnesti cu el la o bautura, la cina sau o cafea si nu ai nici cea mai vaga idee in ce te bagi: asta e o intalnire pe nevazute.

Complicatii

Primele intalniri aduc cu sine complicatii de felul lor, dar intalnirile pe nevazute fac ca aceasta prima intalnire sa fie si mai complicata. De regula, un barbat si o femeie ies la o intalnire de acest gen la insistentele unor prieteni bine intentionati. Esti de accord, el e de accord si inainte sa stii, amandoi sunteti la o intalnire. De regula, intalnirea este precedata de o conversatie la telefon si voi doi sunteti de accord sa va intalniti intr-un loc public si descrieti ce purtati ca sa va puteti recunoaste.

“Data viitoare cand esti invitata la o intalnire pe nevazute, mergi.”

Asuma-ti un risc

Intalnirile pe nevazute pot merge in una din doua directii. Ori te vei simti foarte bine ori vei fi mortificata de toata seara si vei numara secundele pana poti scapa. Nu pare sa fie teren neutru la aceste situatii. Este adevarat pentru oriceprima intalnire si cele pe nevazute nu sunt cu nimic mai speciale. Cand iti parasesti casa cu costumatia cea noua si fabuloasa, asortata  la perfectie si aratand ca o zeita superba ce esti, spera la tot ce e mai bun, dar stii ca iti asumi un risc.

Vestea buna

Vestea buna este ca poti ajunge si apoi (PAC!) iubire la prima vedere. Il vezi, te vede, stelele se alineaza si destinul incepe sa prinda forma.  In sfarsit, dupa ani de cautari, ti-ai gasit sufletul pereche. Oamenii presupun ca intalnirile pe nevazute sunt cele mai rele si ca tipul va fi un monstru hidos, dar chiar nu este mereu cazul. Este la fel de probabil sa cunosti un barbat incredibil de frumos, de succes,de  inteligent si amuzant, la o astfel de intalnire ca la oricare alta.

Vestea proasta

Vestea proasta este ca poti ajunge, il poti vedea in capatul celalalt al camerei si sa nu iti placa. In acest moment aveti o alegere de facut. Du-te la masa, stai jos si fa ce poti tu mai bine sau intoarce-te si pleaca. Tine minte ca si el isi poate iesi din minti cand vede cat de frumoasa esti si ca nu are nici o sansa, moment in care el se intoarce si pleaca.

Deci, pe scurt, cel mai rau lucru care se poate intampla la o intalnire pe nevazute este ca te simti teribil cu cineva, care stii ca nu este potrivit pentru tine sau vei fi lasata balta. Cel mai bun lucru care se poate intampla este ca cunosti pe cineva care are material de sot autentic si te simti extraordinar sau macar sa castigi un prieten nou. Recunoaste, oricum urma sa petreci inca o vineri seara in pijamale uitandu-te la Neveste disperate, asa ca ce ai sacrificat cu adevarat? Data viitoare cand esti invitata la o intalnire pe nevazute, mergi. Asuma-ti un risc si vezi ce se intampla. Poate fi iubire!

Adauga un comentariu la "Argumentele pro si contra intalnirilor pe nevazute"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating