Ar trebui sa va concentrati doar pe dating-ul online

Ar trebui sa va concentrati doar pe dating-ul online?

2013-06-04

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Multi barbati singuri petrec incredibil de mult timp frecventand site-uri de online dating. Acesti barbati folosesc online dating-ul ca metoda primara prin care ajung sa cunoasca femei si pentru a gasi prietene si chiar sotii.

 In loc sa iasa si sa incerce sa cunoasca femei in persoana, ei fac cunostinta cu toate si dezvolta tot felul de relatii online. Asta e o problema.

De ce se fixeaza barbatii pe online dating?

Barbatii care isi petrec tot timpul si energia pentru intalniri online o fac pentru ca sunt prea intimidati ca sa cunoasca femei in lumea reala.

Da, asta e o mare suprageneralizare, dar sunt momente cand un barbat chiar nu are destul timp sa cunoasca femei offline. Si da, sunt cativa barbati care deja si-au petrecut timpul cunoscand femei offline cu succes si care stiu cu siguranta ca abordarea online produce rezultate superioare pentru ei, insa marea majoritate a barbatilor care isi agata toate sperantele de site-urile de online dating o fac pentru ca sunt prea speriati sa cunoasca femei offline. E asa simplu.

“Online dating-ul ofera un supliment eficient pentru a cunoaste femei offline. ”

De ce sa te concentrezi exclusiv pe online dating e o greseala:

Indiferent de cat de priceput esti in a-ti crea un profil atractiv, la scrisul si deschisul mesajelor, si vorbind pe chat-uri si indiferent de cat de priceput esti in a cunoaste o femeie digital, eventual va trebui sa o cunosti in persoana.

Si nu doar atat, dar vei avea nevoie sa dezvolti atractie cu aceasta femeie in persoana si intr-o zi, poate chiar vei vrea sa intretii un raport intim cu aceasta femeie.

Toate aceste actiun necesita o stima de sine foarte bine dezvoltata, pe care nici o cantitate de cuceriri digitale nu v-o poate oferi. Cele mai multe dintre sentimentele de echilibru personal pe care le experimentezi in fata calculatorului se vor topi in fata femeii tale.

Cea mai buna modalitate prin care sa iti dezvolti stima de sine si comfortul cu o realitate feminina este sa confrunti aceasta provocare, in persoana, in mod regulat. Si nu poti face asta cand fiecare din flirturile tale sunt incarcate prin captarea digitala al unui site de dating.

Au site-urile de online dating vreo valoare?

Bineinteles! Online dating-ul ofera barbatilor sansa sa cunoasca tot felul de femei interesante, atractive si foarte eligibile cand nu pot intalni una in viata de zi cu zi.

Online dating-ul iti ofera oportunitatea sa dezvolti atractie si o relatie pozitiva cu o femeie care poate e prea ocupata sau prea precauta ca sa iasa cu un strain care o abordeaza pe strada sau in bar.

Online dating-ul iti ofera o unealta foarte buna pentru a cunoaste o varietate mare de femei care stii ca cauta acelasi lucru ca si tine, dar rareori ar trebui ca online dating-ul sa fie unealta principala pentru a cunoaste femei ci ar trebui sa  iesi si in oras.

Online dating-ul ofera un supliment eficient pentru a cunoaste femei, dar nu ar trebui sa fie considerata o inlocuire viabila pentru a dezvolta aptitudinile pentru viata reala de care ai nevoie pentru a avea succes in genul de relatii adevarate la care toti aspiram.

Adauga un comentariu la "Ar trebui sa va concentrati doar pe dating-ul online?"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating