Angajamentul  Fii sincera cu tine inainte sa te implici intr-o relatie

Angajamentul Fii sincera cu tine inainte sa te implici intr-o relatie

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Nu stiu foarte multe despre George Clooney in afara de faptul ca este un actor bun si un tip aratos, care imbatraneste mai frumos decat oricine altcineva din televiziune si faptul ca este inca burlac. Nu stiu de ce a ales sa fie singur sau daca are probleme cu angajamentul. De asemenea nu m-as baza pe media sa ofere un motiv real pentru care este inca singur, pentru ca probabil nici ei nu stiu. Cu toate astea, am mult respect fata de el pentru alegerea pe care a facut-o sau pe care o face. Spre deosebire de marea majoritate a actorilor si a artistilor care primesc multa atentie din partea mediei sau publicitatii, Clooney nu face ceva pentru ca se asteapta lumea ca el sa o faca. Nu se casatoreste si nu se aseaza la casa lui pentru ca asta este ceea ce ar trebui sa faca un barbat la varsta lui si stadiul de viata. Daca nu este gata sa se aseze, daca nu simte ca e momentul potrivit sau lucrul potrivit de facut, din orice motiv, el nu o sa o faca.

Cateva persoane il judeca pe Clooney pentru ca a ramas burlac tot timpul pana la varsta de 52 de ani. Cu toate astea, ar fi mai bine daca s-ar forta sa se implice intr-o relatie si apoi sa fie nefericit? Ar servi cuiva daca ar incepe sa isi insele sotia, din cauza tuturor optiunilor pe care le-a avut si nu era gata sa renunte? Ar fi mai bine daca ar continua sa se casatoreasca si sa divroteze iar si iar ca Donald Trump si alti cativa barbati foarte cunoscuti si influenti? Daca Clooney admite ca el nu vrea sau nu este gata sa se casatoreasca si refuza sa o faca, cu atat mai multa putere pentru el, pentru ca este atat de relaxant de sincer cu el insusi si cu lumea din jur.

Scopurile noastre personale si cele legate de intalniri se schimba si evolueaza. Ceea ce iti doresti azi poate fi foarte diferit de ceea ce iti doresti maine, dar sa iti impui care tu crezi ca ar trebui sa iti doresti, cand de fapt chiar nu vrei sa o faci, nu va servi in interesul nimanui. Din contra, este sigur ca te va face pe tine si pe persoana cu care te fortezi sa te implici sa fiti nefericiti.

Unele femei sunt dornice sa intrebe “Dar daca nu sunt sigura ca vreau o relatie serioasa si atunci astept prea mult, devin prea batrana, pana in punctul in care nu ma mai vrea nici un barbat?”. Este o intrebare valida. Cu toate acestea se pare ca o problema mult mai comuna intre femeile singure care au undeva in jur de 35 si 40 si ceva de ani nu este ca nu vor sa se implice. Sunt foarte sigure ca vor. Schimbarea adevarata pentru multe femei care sunt dornice sa se aseze la casa lor este sa gaseasca barbatul potrivit. Dificultatea in a realiza acest lucru poate fi datorata unei sumedenii de motive, dar unul din cele mai comune este sa aiba standarde nerezonabil de ridicate sau ironic, nefiind capabile sa isi asume responsabilitatea pentru ca au prea multe alegeri in ceea ce priveste barbatii.

Femeile care se aseaza la casa lor prea devreme sau se implica cu un tip pentru toate motivele gresite, la un moment nepotrivit al vietii, pentru ca trebuie sau pentru ca parintii sau prietenii spun ca este timpul, sunt cel mai probabil sa fie nefericite si se urasc pe ele si pe partenerul lor. Nu este nici un motiv sa te grabesti sa te angajezi intr-o relatie sau intr-o casnicie daca nu esti sigura ca esti pregatita pentru ea. Comunica asta clar barbatului cu care esti si fi clara in legatura cu faptul ca nu inseamna ca nu vrei sa fii cu el sau ca nu il iubesti, ci ca este important sa iti acorde timpul necesar pentru a lua aceasta decizie. Te va ajuta de asemenea sau te asiguri ca tipul potrivit nu iti scapa daca ajungi sa decizi ca esti de fapt gata sa te implici.

Adauga un comentariu la "Angajamentul Fii sincera cu tine inainte sa te implici intr-o relatie"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating