5 sfaturi pentru a-ti imbunatati imaginea

5 sfaturi pentru a-ti imbunatati imaginea

2013-07-09

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Sa va simtiti bine cu voi insiva mental si fizic este esential pentru intalniri de succes si in cele din urma, gasirea iubirii adevarate. Sunt multe moduri prin care o femeie poate sa isi imbunatateasca stilul, personalitatea sau stima de sine. In cele din urma, oamenii fericiti atrag oameni fericiti.

Cecil Selig a spus candva ,” Daca iarba pare mai verde in curtea vecinului, poate ei au mai multa grija de ea.” De acord. De accea am alcatuit o lista cu lucruri pe care le puteti face pentru a va imbunatati imaginea.

1.       O noua coafura

Schimbarea unui lucru atat de simplu precum coafura poate sa ii faca increderea in sine a unei femei sa creasca. Uitati-va printre reviste si consultati-va cu stilistul dumneavoastra. Alegeti ceva care sa se potriveasca fetei si stilului dumneavoastra de viata.

2.       Fiti in forma

Dezvoltarea masei musculare va oferi oricui un pic mai multa incredere. Mergeti la sala, angajati un antrenor personal, incepeti cursuri de kickboxing sau Pilates. Indiferent de ce alegeti, asigurati-va ca este ceva ce va face placere si care nu vi se pare o tortura. Nu e nimic mai bun decat sa aveti un corp perfect la intalnire in acea rochie neagra sexi.

3.       Educati-va

Nu este nimic mai neplacut decat sa va aflati intr-o conversatie despre actualitati si sa nu aveti nici o idee despre ce vorbesc oamenii. Uitati-va la stiri, salvati sursele sau inscrieti-va la RSS feeds-urile care sunt trimise pe mailul personal.

4.       Un stil nou

Reinventarea dumneavoastra nu ar trebui sa fie o povara. Ar trebui sa fie distractiv. Asta nu inseamna ca o femeie care de obicei poarte Ralph Lauren ar trebui sa inceapa sa poarte haine vintage de la concertele Joan Jett. Inseamna ca fiecare femeie ar trebui sa isi verifice garderoba in fiecare an sau o data la doi ani si sa adaugati cateva piese noi.

Daca nu va pricepeti prea bine la stil, intrebati-va colegii si fiti sincere cu prietenii care ar putea sa va recomande sa va schimbati garderoba. Luati-o ca pe un joc dar si ca pe o critica constructiva pentru urmatoarea data cand mergeti la cumparaturi pentru a va imbunatati imaginea.

5.       Dezvoltati-va o abilitate noua sau un nou hobby

Unul din cele mai grozave lucrui in viata e faptul ca atat vreme cat traiesti, inveti. Nu conteaza daca ai 20, 40 sau 99 de ani, poti oricand sa inveti sa canti la chitara sau sa pui bazele unei gradini organice. Daca va perfectionati in ceva veti reuzi sa aveti o nou-gasita incredere in sine.

Mai sus sunt doar 5 dintre miile de lucruri pe care le puteti face pentru a va imbunatati imaginea. Nu va schimbati personalitatea. Doar deveniti o noua si mai buna versiune a dumneavoastra. Nu ati crede cat de mult se poate imbunatati viata dumneavoastra printr-o schimbare pozitiva in exterior.

Adauga un comentariu la "5 sfaturi pentru a-ti imbunatati imaginea"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating