4 greseli care indeparteaza barbatii

4 greseli care indeparteaza barbatii

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Nu ti-ai pus niciodata intrebarea de ce unii barbati frumosi, destepti si bogati care pot avea orice femeie, prefera sa fie alaturi de femei mai putin frumoase si slabute? Raspunsul este simplu: acele femei merita sa fie iubite si respectate de barbati frumosi. Frumusetea dupa standardele lumii moderne nu tine locul bunatatii, intelegerii, rabdarii si generozitatii. Afla aici cu ce gresesc femeile care indeparteaza barbatii.

Mult prea analitica

Nu este bine sa iti compari viata personala amoroasa cu prototipul iubirilor din filme sau carti. Daca ai un ideal in ceea ce priveste o relatie de dragoste, incearca sa scapi de el si sa fii realista, viata nu e ca in filme si invers. Prin urmare, inceteaza sa despici firul in patru si sa ii analizezi fiecare cuvintel si gest. Barbatii sunt mult mai putin codati decat noi, indiferent de ce am crede. De cele mai multe ori, cuvintele si gesturile lor nu au dublu sens, deci interpretarile si analiza pot duce la frustrari din partea amandurora.

Semne de disperare

Iesi la intalnire cu un barbat iar imediat dupa prima zi in care ai vorbit si iesit cu el in oras, iti imaginezi cum evolueaza lucrurile si cat de apropiati ati devenit intr-un timp atat de scurt. Ii trimiti nenumarate mesaje pe telefon, il suni din cand in cand pentru o multime de nimicuri, ca si cum sunteti impreuna deja de ceva timp. Un barbat matur priveste acest comportament ca un semn de disperare, lucru deloc atractiv. Nici pentru femeie nu este sanatos sa se dedice total si fara rost unui barbat proaspat cunoscut, oricat de bine are impresia ca se intelege cu el. Risca sa il sperie si sa fie ranita.

Atacul nu este cea mai buna aparare

Daca iti cauti probleme, o sa le gasesti. De frica de a nu suferi intr-o relatie, de a nu fi respinse sau abandonate, unele femei incearca sa evite de la inceputul relatiei sa ii acorde credit barbatului. Pentru a face asta, cauta motive si semne ca barbatul respectiv nu este potrivit si ca o sa le provoace suferinta.

Nu te agita si nu face lucruri pe ascuns, murdare si injositoare cum ar fi cautatul in telefon pe ascuns, verificatul email-urilor cand nu e in preajma, etc. De multe ori risti sa alungi un barbat cinstit pentru ca actiunile de acest gen se observa si se afla.

Dramatism in exces

Daca ai o anumita problema emotionala, legata de familie, prieteni sau orice alt factor sensibil, vorbeste deschis despre asta cu prietenul tau. Nu exagera problema si nu transforma tot evenimentul intr-o telenovela. Barbatii apreciaza femeile puternice si determinate sa isi rezolve problemele. Detaliile melodramatice si exagerarile teatrale iti aduc atentia lui, desigur, dar la un moment dat se va plictisi sau se va enerva. Risti sa nu te mai caute a doua zi. 

Adauga un comentariu la "4 greseli care indeparteaza barbatii"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating