4 detalii amuzante adaugate de femei in profilurile lor

4 detalii amuzante adaugate de femei in profilurile lor

2013-06-07

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Cand vine vorba de redactarea unui profil de intalniri online, este corect sa ne gandim ca nu te pregatesti sa candidezi la premiul Pulitzer pentru cea mai buna proza. Cu toate acestea, ar trebui sa depui putin efort in redactarea unui profil de socializare pe Facebook, Twitter sau site-uri de online dating precum letsbond.com, care sa atraga atentia intr-un mod cinstit dar si avantajos pentru tine.

De asemenea, nu este o idee rea sa adaugi si putin umor, doar fi atenta la cat de mult intinzi coarda. Mai jos urmeaza 4 detalii amuzante adauga te de femei in profilurile lor online de pe site-uri de genul Twitter sau Facebook.

1. Preferinte culinare ciudate

Da, este bine sa ii spui unui tip ca adori fructele de mare sau ca preferi mancarea italiana in schimbul bucatariei mexicane, dar daca ai preferinte complet ciudate legate de mancare, ai vrea sa eviti sa vorbesti despre asta la primele intalniri.

De exemplu, daca mananci doar mancare de culoare alba, ai grija sa nu mentionezi asta in descrierea profilului tau de intalniri online.

2. Igiena

Tot ce trebuie un barbat sa stie este ca tu chiar ai grija de igiena corporala personala. Nu vrea detalii despre cum te speli pe fata strict cu apa imbuteliata sau ca te epilezi pe picioare exact o data pe luna.

Ciudateniile legate de igiena ar trebui lasate ca subiect de discutie cu prietenii cu adevarat intimi. Daca faci schimb de mesaje cu un barbat, aspectele si detaliile putin mai dubioase legate de igiena, ar trebui evitate.

“Sunt anumite lucruri pe care doar oamenii cu adevarat apropiati tie, ar trebui sa le cunoasca.”

3. Fobii

Desigur, poti specifica frica ta de inaltimi sau frica de paianjeni, dar daca ai fobie fata de usturoi, de gaini sau de mersul cu masina, este mai bine sa pastrezi asta pentru tine si sa abordezi aceste subiecte eventual, cand chiar ai ajuns sa il cunosti bine pe omul cu care vrei sa iti impartasesti detaliile acestea.

Altfel, o sa o ia la fuga, intr-o clipa, pe profilul unei alte femei sau apeleaza la alte site-uri cum ar fi Facebook sau Twitter.

4. Hobby-uri stanjenitoare

Daca iti petreci timpul liber cu placa de surf pe val, practici yoga, citesti sau te uiti la filme independente, ar trebui sa spui asta din start, pentru ca sunt activitati placute umanim.

Insa daca placerea ta e sa colectionezi unghiile celebritatiilor, sau sa te imbraci in pirat sau ti-au fost citite cartile de Tarot de peste 2000 de ori, ar trebui pastrezi informatiile de acest fel pentru tine. Cel putin pana cand barbatul respectiv e indragostit pana peste cap de tine si este gata sa iti accepte orice ciudatenie.

Profilul tau se presupune ca trebuie sa prinda atentia unui barbat, nu sa-l sperie sau sa-l indeparteze in ceva fel, desi cu toate ne-am dori sa fim considerate perfecte indiferent de micile noastre imperfectiuni.

Bineinteles, cu totii avem ciudatenii si tabieturi neobisnuite, dar sunt anumite lucruri pe care doar oamenii cu adevarat apropiati tie, ar trebui sa le cunoasca. Daca iti cauti dragostea prin intermediul intalnirilor online, indiferent daca e prin intermediul unui profil de Facebook, Twitter sau altceva, este mai bine sa lasi anumite detalii doar pentru tine, cel putin la inceput.

Adauga un comentariu la "4 detalii amuzante adaugate de femei in profilurile lor"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating