4 cai amuzante de a cunoaste barbati

4 cai amuzante de a cunoaste barbati

2013-08-26

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Ai dificultati in a cunoaste barbati necasatoriti in ultima perioada? Nu renunta la speranta. Ia in schimb o gura de aer, gandeste pozitiv si citeste despre urmatoarele metode distractive a de a cunoste oameni noi. Pe langa asta, fiecare din urmatoarele 4 metode sunt activitati care nu numai te vor ajuta sa cunosti oameni noi, dar iti vor incuraja si dezvoltarea personala.

1. Voluntariatul

De ce este o activitate buna:

Toata energia pozitiva din cadrul unui proiect de voluntariat face o conversatie sa inceapa si sa decurga mai usor. De asemenea, stii ca porti o conversatie cu un barbat bun la suflet.

De ce le place barbatilor:

Bineinteles, trebuie sa alegi proiectul de voluntariat potrivit tie. Cand vine vorba de intalnirea cu barbati in cadrul acestor proiecte, nu toti barbatii se implica in asemenea activitati. Alege o activitate de voluntariat care implica activitati pe gustul barbatiilor cum ar fi activitati sportive, in aer liber, munca fizica, etc. Habitat pentru Umanitate spre exemplu, este un loc bun pentru a cunoaste barbati interesanti.

De ce ar trebui sa o faci oricum:

Simplu. Pentru o karma sanatoasa.

2. Cursuri de golf

De ce este o activitate buna:

La golf cu siguranta vei intalni barbati. O buna prietena mi-a povestit cum si-a cunoscut actualul sot pe terenul de golf. Cu toate ca nu stia mai nimic despre acest joc complex ce se ocupa de unghiurile potrivite, s-a aventurat pe terenul de golf in speranta ca o sa gaseasca un suflet bun care sa o invete lucrurile de baza. Si chiar a cunoscut un barbat, cel ce urma sa fie sotul ei.

De ce le place barbatilor:

Pe masura ce jocul se desfasoara, barbatii obisnuiesc sa socializeze si sa faca schimb de experienta cu partenerii de joc. In acest caz, poate sa fie vorba de flirt pe terenul de golf.

De ce ar trebui sa o faci oricum:

Aerul curat si putina miscare fizica nu a ucis pe nimeni, dar trebuie sa fii atenta la mingile de golf zburatoare.

3. Un tur cu bicicleta

De ce este o activitate buna:

Daca vrei sa cunosti barbati decenti si necasatoriti, participa la un tur de biciclete. Sunt multe curse de acest gen care sponsorizeaza diferite cauze umanitare. Barbatii care participa la acest fel de tururi au o foarte buna conditie fizica, sunt sociabili si au un stil de viata sanatos. Eu am inceput sa merg cu bicicleta la varsta de 38 de ani, dupa primul divort. Din acel moment, toate relatiile mele au fost frumoase si sanatoase.

Nu este necesar sa fii ciclist profesionist ca sa participi la astfel de evenimente pentru ca exista circuite create si pentru biciclistii incepatori.

De ce le place barbatilor:

Pentru a obtine un corp de invidiat si o conditie fizica extraordinara.

De ce ar trebui sa o faci oricum:

Pentru a obtine un corp de invidiat si o conditie fizica extraordinara.

4. Iesi in cafenele

De ce este o activitate buna:

Fiecare oras are cateva cafenele interesante, micute si intime in care barbati cu gust pentru carte si siesta isi petrec timpul liber.

Intr-o cafenea de acest gen, este frumos sa mergi cu romanul tau preferat, sa iti comanzi o cafea si sa citesti in liniste. In aceste localuri intime si specializate pe cafea se infiripa usor conversatii intre consumatori. Cafenelele boeme sunt un loc grozav pentru a intalni barbati intelectuali si rafinati.

De ce le place barbatilor:

Le ofera o oaza de liniste care ii distrage de la stresul muncii, a banilor, etc. De asemenea, daca se rezuma la o cafea cu lapte degresat nu o sa aiba motive de ingrijorare in ceea ce priveste talia.

De ce ar trebui sa o faci oricum:

Poti sa recuperezi lecturile pe care trebuia de demult sa le inchei. Acest lucru o sa iti antreneze creierul, o sa iti extinda imaginatia si o sa iti genereze o stare de bine.

Adauga un comentariu la "4 cai amuzante de a cunoaste barbati"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating