3 sfaturi de garderoba pentru femei

3 sfaturi de garderoba pentru femei

2013-07-08

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Femeile de obicei au o obsesie in legatura cu ce sa poarte la o intalnire sau orice alta ocazie si aceasta ingrijorare feminina doar se intensifica sub evenimentele cu multa presiune, precum intalnirile.

In timp ce unele femei nu au obsesii in ceea ce priveste algerea hainelor, iar altele cu siguranta sunt fixate pe selectiile lor vestimentare la fel de mult ca orice alta fashionista, putem spune ca o femeie se ingrijoreaza mult mai mult in legatura cu modul in care se imbraca la intalniri decat un barbat.

Iar femeile au un motiv destul de bun sa isi faca griji despre modul in care arata la intalniri. Fie ca e din cauza mostenirii biologice inevitabile sau a indoctrinarii sociale incorecte, barbatii evalueaza felul in care femeile apar in intalniri in concordata cu modul in care femeile se prezinta din punct de vedere vizual.

Acestea fiind spuse, cum ar trebui sa va imbracati pentru intalnire?

1. Nu va imbracati asa cum credeti ca barbatii vor sa o faceti

Femeile se simt adesea covarsite cand trebuie sa isi aleaga imbracamintea pentru o intalnire din cauza ca incearca sa isi dea seama ce vor partenerul sa poarte. Nu va veti da seama niciodata ce vrea un barbat sa purtati din doua motive:

1. Barbatii nu stiu niciodata cu exactitate ce vor sa poarte femeile la o intalnire deoarece majoritatea barbatilor nu se gandesc atat de mult la moda.

2. Chiar daca partenerul dumneavoastra stie exact ce vrea sa purtati, nu veti afla asta niciodata, indiferent cat de intuitiva ati fi, deoarece nu sunteti clarvazatoare si nici nu puteti sa ii cititi gandurile.

2. Nu va schimbati look-ul in functie de al sau

Putem spune ca daca un barbat va iesi la intalnire cu dumneavoastra, va gaseste atractiva asa cum sunteti, ceea ce inseamna ca ii place modul in care va imbracati in mod normal, chiar daca stilul dumneavoastra nu pare sa se asemne cu al sau.

Multor barbati carora le place rock-ul le plac femeile care se imbraca in mod conservator, multi barbati care se imbraca normal le plac fetele hipster si nu oricare artist vrea sa se intalneasca cu o femeie care ii surclaseaza neglijenta boemiana.

In timp ce barbtilor li se pare flatant si amuzant ca incercati sa va imbracati asemanator cu ei la o intalnire, in final veti castiga mai multe puncte daca veti fi voi insiva.

3.Imbracati-va si aranjati-va bine

Indiferent care este stilul dumneavoastra, cand iesiti la o intalnire, veti vrea sa va imbracati cat mai bine. Purtati combinatiile cele mai flatante, alegeti articolele in cea mai buna conditie si intotdeauna alegeti haine curate.

Aveti rabdare sa alegeti o costumatie cu piese individuale care se vor completa bine si nu va imbracati mai rau pentru a parea mai casual si relaxata. Purtati machiaj si accesorii, chiar daca folositi piese minimaliste, pentru a arata ca aceasta intalnire inseamna ceva pentru dumneavoastra.

Barbatii au tendinta sa examineze efortul pe care il depuneti in look pentru a determina daca sau daca nu investiti in aceasta intalnire. De fapt, in aceasta epoca moderna a intalnirilor casual, alegerea unei imbracaminti elegante este cel mai clar indiciu care i-l puteti oferi pentru a-i arata ca sunteti la o intalnire si nu doar va petreceti timpul impreuna.

Imbracati-va adecvat. Imbracati-va bine. Depuneti efort. Daca folositi aceste trei reguli, veti fi mereu atractiva in ochii partenerului.

Adauga un comentariu la "3 sfaturi de garderoba pentru femei"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating