3 moduri pentru femei prin care sa atraga dragostea

3 moduri pentru femei prin care sa atraga dragostea

2013-06-27

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

De la voodoo si potiuni, la bronzuri de salon si proceduri de marire a sanilor, am facut o gramada de nebunii in numele gasirii dragostei. Cum ne-a invatat fiecare telenovela sau serial romantic, iubirea vine cand te astepti cel mai putin.

Daca esti Kate Hudson, probabil cazi pe niste scari sau ceva, dar pentru restul lumii, asteptand ca muzica sa fie perfecta si ca ochii tai sa intalneasca un strain frumos, probabil nu pare cel mai eficient mod de a-ti petrece timpul.

Inainte de toate avem aici, cateva sfaturi care te vor face sa te deschizi in fata iubirii.

1. Continua sa faci ceea ce faci

Interesele comune si hobby-urile sunt o fundatie buna pentru orice relatie, mai ales pentru cele amoroase. Cea mai buna metoda prin care sa cunosti oameni carora le plac aceleasi lucruri ca si tie este sa continui sa le faci.

Inscrie-te la un club de carti sau intr-o echipa de fotbal. Implica-te in munca de caritate de care iti pasa. Inconjurandu-te de oameni care sunt pasionati de aceleasi lucruri ca si tine iti da oportunitatea sa construiesti relatii cu ei si cercuri sociale.

In timp ce poate nu intalnesti barbatul viselor tale in cercul tau de feministe, nu desconsidera puterea de a avea prieteni buni in coltul tau. Prietena ta cea mai buna e posibil sa aiba vreun var sau un coleg singur de apartament si te poate ajuta.

2. Mergi inainte

Este neplacut sa te gandesti ca multe dintre relatiile tale vor esua, fie din cauza incompatibilitatii, infidelitatii sau nenumarate lucruri. Este usor sa devii acra dupa ce ai pierdut dragostea. Fa tot ce poti si ramai pozitiva.

Despartirile sunt grele si de multe ori aduc cu sine cele mai intunecate parti ale naturii noastre. Ele exacerbeaza nesigurantele si aduc greutatile din trecut inapoi. Ia-ti timpul necesar pentru a te lasa sa te vindeci complet si sa treci peste un fost inainte sa te arunci intr-o relatie noua, dar nu lasa o despartire rea sa te faca sa stagnezi.

Gandeste-te la ea ca fiind o experienta din care ai invatat ceva decat sa iei o lovitura mare, fii blanda cu tine.

3. Fii pozitiva

Fie ca Oprah este pentru tine ca o tabla a viziunii sau karma te face sa mergi inainte, mentinand o atitudine pozitiva, este un start bun sa atragi lucruri bune spre tine. Permite-ti sa fii fericita.

Avand o vedere optimista asupra vietii, spune oamenilor ca esti o persoana pe care merita sa o cunoasca. La urma urmei, daca nu esti entuziasmata de viitor, alti oameni pot simti la fel. Fii propria-ti majoreta. 

Adauga un comentariu la "3 moduri pentru femei prin care sa atraga dragostea"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating