3 greseli facute pe profilurile de intalniri online

3 greseli facute pe profilurile de intalniri online

2013-06-08

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

Trei greseli majore facute de femei, greseli care ii determina pe barbati sa nu le mai contacteze

1. Dau porunci

Atat de multe profiluri de intalniri online, cu autor feminin folosesc exprimari dure in legatura cu ce tip de barbati nu vor sa le contacteze. Unele dintr ele sunt chiar asa:

“NU ma contacta daca: nu stii gramatica, ai mai putin de 175cm inaltime, daca ai inceput de chelie, daca nu ai nimic interesant de spus. Nu ma contacta daca vrei doar sa imi spui ca sunt draguta.”

Ah, nu ai rapit pe nimeni, asa ca tine-ti deoparte lista cu cerinte. Probabil alegi sa folosesti un limbaj atat de brutal in speranta ca o sa eviti barbatii aceia care nu iti provoaca niciun interes, insa reusesti sa respingi toti barbatii, chiar si acei cu potential, deoarece oferi imaginea unei scorpii, o femeie pe care nimeni nu doreste sa o caute. Chiar si barbatii calificati criteriilor enumerate de tine o sa le fie frica sa iti trimita mesaje, chiar si in ideea ca o sa te deranjeze.

Atunci, care este alternativa? Fi draguta! Care e problema daca primesti mesaje de la barbati neinteresanti pentru tine? Este asa de greu sa stergi mesajele fara sa le raspunzi nimic?

“Barbatii care vor sa te contacteze, dar carora nu le oferi nici o oportunitate ca sa o faca.”

2. Nu mai raspunde la propriile tale intrebari despre tine

De multe ori, in profilul de intalniri online, femeia scrie ceva interesant despre ea, dupa care firesc ar urma ca cineva sa puna o intrebare legat de ce a scris in descriere atat de interesant. Dar nu, ea raspunde la intrebare fara sa o intrebe nimeni, pana la urma. Nu mai fa asta!

Uite un exemplu:

“Anul trecut am locuit in Korea. Ai putea sa spui ca sunt o cantareata de karaoke semi-profesionista. Si da, imi place gratarul korean si kinchi-ul.”

Stie ca intrebarea naturala ce vine dupa ce spune ca a locuit in Korea este daca ii place gratarul korean si kinchi-ul- asa ca raspunde la intrebare in mod imediat, inainte sa o apuce cineva sa o intrebe.

Nu mai fa asta! Daca lasi oportunitatea barbatiilor sa iti puna intrebarile evidente, este mai usor pentru tine si pentru ei sa te contacteze. Si tu vrei sa te contacteze mai multi barbati pe email-ul tau de intalniri online, nu? Mai multi barbati care te contacteaza inseamna mai multe optiuni. Asta e un lucru bun, nu trebuie sa il eviti.

Este putin enervant sa fii intrebata despre acelasi lucru iar si iar? Da. Inteleg. Dar adu-ti aminte ce incerci tu sa faci – sa intalnesti un tip interesat de tine. Lasa-l atunci sa isi dea interesul, chiar daca incepe cu o intrebare de care te-ai saturat.

 

3. Profil-uri fara niciun detaliu personal

Deci ti-ai facut un profil de intalniri online. Ai reusit sa si incarci o poza cu tine pe profil. In acest fel ai atras barbatul sa intre pe profilul tau.

Dar cumva ai reusit sa eviti sa scrii ceva, orice, despre tine. Sau ai scris cateva cuvinte care pana la urma nu spun nimic.

Ideea e ca barbatii vor sa te contacteze, dar tu nu le dai nicio oportunitate de initiere a unui dialog. Cand faci lucrurile atat de dificile pentru un barbat, se poate intampla una din doua:

1. Nu primesti niciun fel de mesaje.

2. Primesti jumatati de mesaje de la barbati care nu ti se potrivesc.

Niciunul din aceste scenarii nu te ajuta sa gasesti dragostea. Creeaza un profil ca sa creezi interes. 

Adauga un comentariu la "3 greseli facute pe profilurile de intalniri online"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating