14 erori fatale ale intalnirilor online pe care le fac femeile

14 erori fatale ale intalnirilor online pe care le fac femeile

2013-07-30

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

1. Nu mai postati patru poze ale diferitelor stagii din viata dumneavoastra. Asta face un barbat sa se intrebe: “cine este persoana asta?” M-am uitat prin mii de profile online, si majoritatea femeilor pun poze din diferite stagii ale vietii lor, dar nu pun poze actuale. Toate pozele pe care le postati pe profilul online de intalniri TREBUIE SA FIE ACTUALE!!! Va afla cum aratati cand va veti intalni, asa ca nu trebuie sa mintiti in legatura cu modul in care aratati.

2.  Nu postati ceea ce nu va place despre intalnirile online in bold, cu litere mari, la inceputul profilului. Toti am avut expriente negative online. Puneti accentul pe lucrurile pozitive, nu pe cele negative.

3. Postati exact forma trupului. Se pare ca pe Internet toata lumea este “Atletica si tonifiata”, “micuta” sau “in forma”. Va afla cum aratati. Ati putea la fel de bine sa spuneti adevarul in prezentarea profilului, pentru a gasi pe cineva care se potriveste si sa nu pierdeti timpul nici unuia dintre voi.

4. Postati varsta dumneavoastra reala. In lumea intalnirilor online , sunt foarte multe femei intre 29 si 39 de ani. 29 inseamna de obicei ca sunteti undeva la mijlocul anilor 30, iar o femeie care de obicei are 39, are peste 40. De ce sa incepeti o potentiala intalnire cu o minciuna? Barbatii fac acelasi lucri, si ii sfatuiesc la fel.

5. Ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta, dar nu trebuie sa postati 10 poze din calatoria dumneavoastra in Italia, fara a fi prezenta in vreouna dintre ele. Acesta este un site de intalniri, nu un ghid de calatorii. De asemenea, nu mai postati poze cu dumneavoastra skiind, dandu-va cu parapanta, sau facand orice altceva in care nu putem vedea cum aratati.

6. Mentineti-va profilul online scurt si la obiect. Faceti paragrafele foarte scurte. Am vazut foarte multe profile feminine care arata precum romanele de dragoste.

7. Nu fii atat de egocentrica. Am vazut prea multe profile de femei care spun, “Vreau ca un barbat sa fi asa…”, “ Vreau un barbat care sa faca….”, “Vreau un barbat sa ma pretuiasca”, ”Vreau un barbat sa ma adore”…Postati tot ceea ce vreti, fara a lista ce aduceti dumneavoastra in relatie, asa ca ajungeti sa aratati ca o persoana care doar primeste si care nu ofera. Nici un barbat nu vrea sa fie cu o femeie care doar primeste, vrea sa fie cu cineva care este dispus sa primeasca dar sa si ofere.

8. Nu postati asteptarile dumneavoastra financiare ca si cum ati posta un anunt de cautare. Am vazut prea multe femei care au scris pe  profil,” Caut un barbat care sa ma rasfete, sa imi cumpere multe lucruri grozave, si sa ma duca in calatorii incredibile.” Pareti o materialista. In loc, spuneti, “imi plac lucrurile fine in viata pe care pot sa le impartasesc cu cineva”, ca sa nu pareti prea brutala.

9. Fara discutii despre copii! Chiar daca prioritatea numarul unu in viata dumneavoastra este sa fiti mama, nimic nu sperie mai tare un barbat decat daca scrieti in profil cat de mult vreti copii. Poate si el simte la fel, dar se va gandi, ”Aceasta femeie s-ar casatori cu oricine numai sa aiba copii.” Scrieti ceva un pic mai temperat precum “Familia este importanta pentru mine si abia astept sa intalnesc acel barbat special cu care pot intemeia o familie.” Acest lucru arata ca sunteti selectiva si nu doar cautati pe cineva cu care sa faceti un copil.

10. Nu va mai postati toate regulile. Nu scrieti lucruri precum “O prima intalnire perfecta TREBUIE sa fie la cina” sau “barbatul cu care ma intalnesc TREBUIE sa poarte costum”. Femeile au tendinta sa posteze regulile lor in profilele online. Fiti deschisa la o altfel de prima-intalnire, sau cu genul de barbat care poarta blugi la lucru.

11. Nu mai trimiteti simboluri care fac din ochi. Cand ati fost ultima data la supermaket, ati vazut un tip dragut, si i-ati facut cu ochiul? Simbolurile de acest gen nu mai sunt in trend. Nu va place cand un barbat va trimite un astfel de simbol. Credeti ca este lenes si nu va citeste profilul. Si noi credem la fel! Asa ca nu mai trimiteti simboluri si incepeti sa tastati.

12. Daca ii scrieti unui barbat si el nu va raspune inapoi, nu ii scrieti un alt email rautacios in care sa il intrebati de ce nu v-a raspuns. Daca un barbat nu va raspunde, e din acelasi motiv pentru care nici dumneavoastra nu raspundeti inapoi uneori. Inseamna ca nu este interesat. Nu va enervati, cautati alta persoana.

13. Stim ca va atragem, pentru ca vedem ca ne-ati vizitat profilul zilnic. Spuneti “Buna!”. Nu vom musca. Incercati-va norocul si trimiteti un e-mail barbatului de care sunteti cel mai atrasa. Nu puteti sti niciodata ce s-ar putea intampla.

14.  Daca un barbat de care sunteti interesata va scrie, nu va mai jucati si scrieti-i inapoi imediat. Nu il faceti sa astepte 4 zile. Ar putea gasi pe altcineva cat asteptati dumneavoastra pana sa ii raspundeti. Lasati momentul sa continue. Am invatat ca in domeniul intalnirilor online daca esti sincer despre cine esti si raspunzi oamenilor imediat, vei obtine intalnirea mai repede si vei evita toate acele jocuri inainte-inapoi. Acum, duceti-va si modificati-va profilul!

Adauga un comentariu la "14 erori fatale ale intalnirilor online pe care le fac femeile"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating