10 lucruri pe care o femeie ar trebui sa le faca si ce sa nu  faca la o a doua intalnire

10 lucruri pe care o femeie ar trebui sa le faca si ce sa nu faca la o a doua intalnire

2013-06-25

Anunta-ti prietenii si amicii!

GASESTE PARTENERUL IDEAL Click pe profilele de mai jos

In timp ce rareori este la fel de stresanta o a doua intalnireexista inca un anumit  nivel de stres. La a doua intalnire, mizele sunt mai mari dar la fel este si nivelul de comfort pe care il ai cu partenerul tau.

Nu sunt chiar asa de multe sanse sa faci greseli minore, dar exista mai multe sa comiti o greseala majora.

Pentru a te ghida prin acest stagiu complicat, tineti minte urmatoarele sfaturi data viitoare cand veti avea o a doua intalnire.

1. Tine minte despre ce ati vorbit la prima intalnire

La sfarsitul primei intalniri, este o idee buna sa notezi ce ati discutat si ce ati invatat unul despre celalalt.

Suna putin mecanic si prostesc, dar e mai bine sa stii cu siguranta ce ati discutat decat sa incerci cu 30 de minute iniante de runda a doua sa iti amintesti.

2.Nu te comporta de parca l-ai fi studiat

Da, este o idee buna sa iti notezi detaliile primei intalniri ca sa nu trebuiasca sa pui aceeasi intrebare si sa repeti aceleasi povesti a doua oara.

Nu, nu este o idee buna sa fii capabila sa iti amintesti povestea lui de viata cu un nivel de specificacitate si fixatie care in general le-ai rezerva pentru prietenii cei mai buni, familie apropiata si urmaritori.

3. Fa ceva diferit

Daca pentru prima intalnire ati iesit la cafea, la a doua iesiti la un pahar. Daca ati fost la un spectacol musical la prima intalnire, mergeti in parc pentru a doua. Daca la prima intalnire ati iesit marti, iesiti joi a doua oara.

“Ai toate modalitatile sa iti dai seama ce vrei”

4. Nu te grabi intr-o rutina

Desigur, exista un nivel de comfort oferit de faptul ca in fiecare miercuri, o data la doua saptamani o sa va vedeti la cina si la film, dar nu iti va oferi nici o sansa de a creste o relatie adevarata mai repede decat sa incerci sa iti cresti o conexiune in contextul mic si restrictiv al comportamentelor si experientelor.

5. Ramai deschisa posibilitatii

Daca este o scanteie adevarata intre tine si acest barbat, atunci ar trebui sa urmaresti acest interes, chiar daca prima intalnire nu te-a convins de valoarea lui.

6. Sa nu crezi ca lipsa unei scantei se va transforma in atractie

Daca nu esti interesata de un barbat, atunci nu ar trebui sa te obosesti sa iesiti si a doua oara. Prea multe femei ajung in relatii de lunga durata cu barbati pentru care nu simt mare lucru.

Incercand sa te convingi ca ar trebui sa iti placa un om plictisitor, iesind de mai multe ori cu el, este primul pas pe gheata alunecoasa spre un final nedorit.

7. Sa ajungi sa cunosti acest barbat mai bine

Dezvolta subiectele care le-ati discutat la prima intalnire si exploreaza tangentele alternative si noile  linii de interes care apar.

8. Sa nu crezi ca iti vei da seama de ce fel de persoana este

A doaua intalnire nu reprezinta o sansa sa cunosti tot ce e de stiut despre un barbat. A doua intalnire este doar o oportunitate sa mai scapi de un strat. Atat.

9. Sa reusesti  tot ce ti-ai propus la intalnire

10. Nu te conforma opiniilor venite din exterior

Daca nu vrei sa te culci cu acest barbat, dormi cu el. Daca nu vrei sa dormi cu el, atunci nu o fa. Daca vrei sa stati in oras cu orele doar vorbind si ascultand, vorbeste. Daca doar vrei sa iesi sa dansezi atunci fa-o.

Ca o femeie adulta, ai toate modalitatile  sa iti dai seama ce vrei si cum sa obtii acel lucru. Urmand niste linii de bun simt este o idee buna, dar alinierea vietii tale amoroase cu lista de verificare a altcuiva despre ce este bine sau nepotrivit este un nonsens total.

Adauga un comentariu la "10 lucruri pe care o femeie ar trebui sa le faca si ce sa nu faca la o a doua intalnire"

Nume:
Email:
Your Comment
 
Recomandari Dating